Kirkeliv i Tolne og Mosbjerg

Menighedsråd håber, at mange vil møde op til menighedsmøde

Nu inviteres der til møde i Tolne og Mosbjerg sogne.  Foto: Carl Th. Poulsen <i>Carl Th. Poulsen</i>

Nu inviteres der til møde i Tolne og Mosbjerg sogne. Foto: Carl Th. Poulsen Carl Th. Poulsen

TOLNE/MOSBJERG:Mandag 18. november indbyder Tolne-Mosbjerg menighedsråd til Menighedsmøde - et lovbefalet møde som hvert år skal holdes i alle Folkekirkens sogne, rundt om i Danmark.

Man kan betragte mødet som den årlige generalforsamling, hvor menighedsrådet aflægger en årsberetning og fortæller om aktiviteter og tiltag i året, der gik. Men frem for alt håber menighedsrådet. at rigtig mange, både yngre og ældre, vil møde op og fortælle om ønsker og drømmer for aktiviteter som kirken kan bruges til.

I en tid hvor der tales om kirkelukninger og strukturændringer som aldrig før, er det vigtigt. at alle, som synes, at kirken er en vigtig stemme i nutidens brogede samfund, lader stemmen lyde. I lokalsamfundet er kirken efterhånden den sidste institution og ressource der ikke er lukket eller sparet væk og sådan kan det kun blive ved med at være, hvis sognets folk bygger kirkeliv med levende sten, som vores gamle salmedigter Grundtvig skrev i en salme.

I Tolne og Mosbjerg sogne er der godt 1200 indbyggere. Det er 200 mindre end for 10 år siden. Det betyder, at indbyggerne skal værne særligt omhyggeligt om de værdier og ressourcer, her er - og én af dem er kirken. Menighedsrådet håber derfor meget at rigtig mange fra Tolne og Mosbjerg vil bruge endnu en aften på en snak om, hvordan lokalsamfundet kan styrkes til glæde og trivsel for alle, som bor her.

Menighedsrådet havde først fastsat mødet til at finde sted 11. november, men nu er mødet altså flyttet.LMP

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.