Kjærsgaard og kompagni i VM-finale

Mette Kjærsgaard og holdkammeraterne fra beachhandball-landsholdet møder fredag aften Brasilien i Oman

Den tidligere Fox-keeper, Hanne Frandsen, tv., og Mette Kjærsgaard jubler over at være i VM-finalen.Privaatfoto

Den tidligere Fox-keeper, Hanne Frandsen, tv., og Mette Kjærsgaard jubler over at være i VM-finalen.Privaatfoto

OMAN:Det danske kvindelandshold i beachhandball med Mette Kjærsgaard fra Vendsyssel Håndbold og den tidligere Frederikshavn Fox-keeper, Hanne Frandsen, i truppen, spiller i aften VM-finale i Oman mod Brasilien.

Førstepladsen i mellemspillet blev sikret via en sejr på 2-0 netop over Brasilien, og i semifinalen mod Ungarn blev det også til en sejr på 2-0.
- Jamen jeg ved næsten ikke hvad jeg skal sige, storsmiler landstræner Morten Holmen, der har en fortid som træner i flere klubber fra Vendsyssel.
- Vi spiller faktisk fremragende mod Brasilien og vinder 2-0, forklarer landstræneren til DHF’s hjemmeside.

God finalemodstander

De andre resultater i mellemrunden flaskede sig således, at det blev Ungarn, der blev Danmarks semifinalemodstander, og det var den danske landstræner ganske godt tilfreds med.

- Det var helt perfekt. Vi havde et godt tag på dem fra første kamp, hvor vi også slog dem 2-0. Begge halvlege i dag flaskede sig på samme måde, idet Ungarn var med i de første fem minutter, hvorefter vi knækker dem. Særligt i anden halvleg var vores forsvar super, mens Hanne Frandsen også reddede virkelig meget, siger Morten Holmen.
- Med det spil vi har vist her i Oman, så synes jeg det er fortjent, at vi er i VM-finalen.
I finalen møder Danmark endnu engang Brasilien, der slog Norge i VM’s anden semifinale. Kampen spilles kl. 19.20, og streames direkte fra Court 1 i Al Musannah Sports City i Oman.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.