Klar, parat - markedsløb

Motionscykelklub er klar til årets markedsløb

Brønderslev Motionscykelklub er lørdag 31. august klar til at sende hundredvis af motionscyklister ud på vejene til det traditionsrige markedsløb. 	Arkivfoto <i>Bent Bach</i>

Brønderslev Motionscykelklub er lørdag 31. august klar til at sende hundredvis af motionscyklister ud på vejene til det traditionsrige markedsløb. Arkivfoto Bent Bach

BRØNDERSLEV:Brønderslev Motionscykelklub er klar til årets store markedsløb.

Løbet køres lørdag 31. august i forbindelse med Brønderslev marked.

Sidste år kunne markedsløbet trække knap 500 deltagere til, og arrangørerne håber på ny rekord i år.

Motionscykelklubben har lige nu 200 aktive medlemmer, og en del af dem vil arbejde frivilligt både før, under og efter løbet for at give deltagerne en god oplevelse.

Flere af klubbens medlemmer vil dog også få tid til at sidde i sadlen, når markedsløbet skydes afsted.

- Der kommer motionscyklister fra hele Nordjylland for at være med. Og familierne kan sagtens være med i løbet med deres børn - vi har en familierute på 25 kilometer, fortæller Peter Larsen, der er med i udvalget, der planlægger markedsløbet.

Ruternes længde er på 25, 50, 70 og 135 kilometer.

Pokal til hold

Igen i år er der mulighed for at deltage i Markedsløbet som hold. Der er pokal til det største tilmeldte hold og til holdet med flest tilmeldte kilometer.

- Det er ikke et krav, at der køres på samme rute eller i samlet flok. Det er alene forhåndstilmeldingen af holdet, som er afgørende for holdkonkurrencen, oplyser arrangørerne og tilføjer, at der ikke er præmie til hurtigste hold eller lignende.

Sidste år kørte MJ Byg Brønderslev af med største-hold-sejren med 28 tilmeldte, mens Team Hjørring tilbagelagde flest kilometer med 1750 kilometer.

- Og de to hold der tog pokalerne sidste år, vil tage kampen op igen i år, lover klubbens formand Rene Pedersen.

Godt cykelvejr

Brønderslev Motionscykelklub håber selvsagt på godt vejr på selve løbsdagen. Og definitionen på godt cykelvejr lyder kort og godt:

- Tørvejr.

- Motionscyklister tjekker vejret på løbsdagen, og regn kan desværre holde folk væk. Blæst er også en ulempe, men det holder ikke folk væk, siger Rene Pedersen.

Der kan ske forhåndstilmelding til løbet, men rytterne kan også tilmelde sig på dagen i nummerudleveringen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.