Hørdum

Klar til finalerne

Søndagens finale i Thy Mesterskabet bliver en gentagelse af sidste år

Lucas Lyngbye (gult) gjorde det onde mod sin tidligere klub og nettede to gange i Vestthys 6-0-sejr. Arkivfoto: Ole Iversen

Lucas Lyngbye (gult) gjorde det onde mod sin tidligere klub og nettede to gange i Vestthys 6-0-sejr. Arkivfoto: Ole Iversen

HØRDUM:Udfaldet af fredag aftens tredje og sidste indledende runde af dette års Thy Mesterskab blev, som de fleste havde forudset det, men der var plads til overraskelser undervejs.

Den første kamp bød på en vaskeægte klassiker mellem Hanstholm og Vestthy, der sædvanligvis byder på ondt blod, høje albuer og små svinestreger. Det var dog Vestthy, der løb med den helt store håneret efter en knusende sejr på 6-0.

Der var masser af spænding i store dele af kampen, hvor det kun var Kristoffer Strangholts åbningsscoring, der adskilte de to hold. Som kampen skred frem var der dog ingen tvivl om, at Vestthy på dagen var det bedste hold, og til sidst kunne Hanstholm ikke længere holde i stand i forsvaret.

Overraskende pointtab

Thisted FC lagde ud med en magtdemonstration mod Nors i onsdags, der med Hurups smalle sejr over de gulblusede betød, at Hurup var tvunget til sejr over TFC for at sikre sig adgang til finalekampen.

Mickey Berg åbnede ballet for anden kamp gang i træk, og denne gang bankede han Thisted FC foran med et langskud op i fjerneste hjørne af målet, så det lignede en gentagelse af onsdagens ydmygelse. Hurup havde dog ikke tænkt sig at give op, og de unge fra Sydthy svarede godt igen. De overlevede presset i resten af første halvleg og startede den anden med en hurtig udligning. Herfra havde Hurup skoene på og udnyttede momentum, men de formåede ikke at score yderligere, og dermed tager Thisted FC finalebilletten, hvor de møder Vestthy.

Det bliver et møde mellem favoritterne i A-rækken, og i B-rækken mødes også de to stærkeste hold i den sidste runde. Midtthy besejrede fredag Frøstrup/Hannæs 2-1 og skal søndag se, om de kan røre det suveræne mandskab fra Nordthy.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.