Klart ja til fusion

Gug-Visse-Dall Antenneforening har kørt sig i stilling til sammenlægning med Aalborg-Nørresundby Antenneforening

Gug-Visse-Dall Antenneforening har 7800 medlemmer, som nu formentlig bliver en del af et ny fælles forening, Aalborg Bynet. Foto: Grete Dahl <i>Foto Grete Dahl</i>

Gug-Visse-Dall Antenneforening har 7800 medlemmer, som nu formentlig bliver en del af et ny fælles forening, Aalborg Bynet. Foto: Grete Dahl Foto Grete Dahl

SKALBORG:Med et markant flertal har medlemmerne i Gug-Visse-Dall Antenneforening sagt ja til at gå videre med planen om en fusion med Aalborg-Nørresundby Antenneforening.

Det blev besluttet i aftes, da medlemmerne var indkaldt til en anden ekstraordinær generalforsamling. I alt var der 178 stemmeberettigede, og af dem var 129 for en fusion, og dermed var kravet om tilslutning fra totredjedele opfyldt.

Formanden for GVD Antenneforening, John Kronborg Larsen, udtrykker tilfredshed med, at bestyrelsen har fået mandat til at arbejde på en fusion. Den er dog betinget af, at også repræsentantskabet i AN-TV siger ja. Desuden er Nørre Tranders Antenneforening også inde i billedet som en tredje fusionspartner.

Før generalforsamlingen var der kritiske røster, som påpegede, at GVD Antenneforening besidder en større værdier for millioner, som man nu er på vej til at forære ind i en fusion med en antenneforening, som har samme udgangspunkt.

Hvis de tre store antenneforeninger i Aalborg går sammen bliver det landets største antenneforening med op imod 65.000 medlemmer, og bestyrelsesformand John Kronborg Larsen, GVD, mener, at det giver pondus og indflydelse i forhandlinger med programleverandører.

De tre antenneforeninger er i dag allerede fælles om at modtage tv-programpakker fra Stofa - en aftale som udløber i år.

- Der skal vi nu ind og købe for få det bedste tilbud til vores medlemmer både når det gælder tv-pakker, priser og bredbånd, bemærker John Kronborg Larsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.