Klassiske mærker hos MilSø

Ny tøjbutik på Østergade byder på mærker fra Bestseller

Camilla Holmgreen Jacobsen har netop åbnet butik MilSø i Fjerritslev.

Camilla Holmgreen Jacobsen har netop åbnet butik MilSø i Fjerritslev.

FJERRITSLEV:Torsdag 5. februar åbnede byens nye butik, MilSø, på Østergade 3, hvor DanBolig tidligere lå. Det bliver de klassiske mærker fra Bestseller, Vero Moda og Only, man kommer til at se på hylderne.

- Måske kommer der flere mærker fra Bestseller til, men jeg har valgt at starte med disse to, siger Camilla Holmgreen Jacobsen, der er indehaver af byens nye modeforretning.

Hun er oprindeligt uddannet i tøjbranchen, men har i en årrække beskæftiget sig med pædagogfaget.

- Jeg har altid haft et ønske om at komme tilbage til branchen, og nu var muligheden der, siger Camilla Holmgreen Jacobsen. Beslutningen blev taget i november måned efter en kort betænkningsperiode. Kort efter kom der styr på leverandør og lokalerne blev klargjort. At valget faldt på mærkerne Only og Vero Moda er ingen tilfældighed.

- Jeg har altid sagt til mig selv, at det skulle være de mærker. Jeg vil jo gerne satse på noget, som er godt og billigt. Og så er det jo mærker, som folk kender, og nu behøver de ikke længere at køre til Aalborg for at få det. Nu kan de handle lokalt, siger hun.

Beslutningen om at springe ud som selvstændig har ikke været svær for Camilla Holmgreen Jacobsen at træffe. Heller ikke selvom hun måtte ofre noget på privatfronten. Hun har nemlig valgt at flytte hjem til sin mor sammen med sine to børn, for ikke at stå med alt for mange udgifter.

- Man må jo ofre noget, og ind til videre så fungerer det rigtig godt, siger Camilla Holmgreen Jacobsen.

MilSø deltager sammen med en lang række af byens butikker i det kommende mode- og inspirationsshow, som afholdes i samarbejde med Sparkassen Vendsyssel torsdag 26. februar i kirkecentret.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.