Klatrestativ kollapset med legende børn

Flere ambulancer blev sendt til Vendsyssel Friskole, da et klatrestiv kollapsede

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

MOSBJERG:Et klatrestiv på Vendsyssel Friskole kollapsede fredag morgen, mens fem børn legede på det. Flere ambulancer blev sendt til skolen, men børnene slap med knubs, oplyser vagtchef hos Nordjyllands Politi, Mogens Hougesen.

Uheldet skete omkring klokken 08.30, hvor hele skolen var samlet på legepladsen til det, der skulle have været en festdag.

Skolen havde fået fat i en buk, der skulle grilles, men mens man var ved at pelses bukken, knækkede en af stolperne på klatrestativet, fortæller skoleleder Flemming Horsfeldt.

Stolpe var rådden

Fem børn fra 6. klasse legede på klatrestativet, da det kollapsede. To af dem blev kørt på skadestuen til tjek, men er udskrevet igen.

En af stolperne på klatrestativet var råddent under sandet, som det står i - og det er formentlig årsagen til, at det kollapsede.

Efter uheldet samlede skolen de 83 elever, der var samlet på legepladsen, for at snakke om episoden, fortæller Flemming Horsfeldt.

Arbejdstilsynet skal nu undersøge de nærmere omstændigheder omkring uheldet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.