Klub i fuldt firspring

Nejst Rideclub har alle medlemmer i sving i weekenden

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

TYLSTRUP:Stort set alle 100 medlemmer af Nejst Rideclub er i aktion i hele weekenden på klubbens ridecenter ved Tylstrup, hvor sæsonens største stævne afvikles med op imod 400 starter.

- D-stævnet med områdemesterskaber i både spring og dressur er sæsonens sidste bortset fra et enkelt træningsstævne i november, så alle sejl er sat til, fortæller Maria Hansen, der er næstformand i Nejst Rideclub.

Hun har været med i klubbens bestyrelse siden februar, men klubben er af ældre dato og kan i år fejre 25 års jubilæum.

- Selve festen finder sted i november, men nu skal vi først have weekendens store stævne godt overstået. Alle i klubben tager et nap med på en eller anden måde, og i selve konkurrencerne har vi flere dygtige deltagere med fra Nejst Rideclub.

Lokale talenter

I kampen om områdemesterskabet er Karina Hansen og Mette Munkholt fra arrangørklubben blandt favoritterne,

I lørdagens konkurrence opnåede Karina Hansen en tredjeplads på Skovlunds Lacoste i springning for heste 70 cm, og i samme klasse blev Maria Hansen nummer fem på Timba A. Højbjerg.

Mette Munkholt fik en femteplads på Red Surprise i spring med hest 90 cm og nummer tre med hest 100 cm.

Klubbens næstformand Maria Hansen fik også en tredjeplads i spring med hest 80 cm.

- Jeg røg direkte ind i konkurrencen uden opvarmning, så det kan jeg gøre bedre søndag, slutter Maria Hansen, der ellers glæder sig over et flot stævne i Nejst Rideclub.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.