Tylstrup

Klub i fuldt firspring

Nejst Rideclub har alle medlemmer i sving i weekenden

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Mette Munkholt fra Nejst Rideclub på hesten Red Surprise.Foto: Grete Dahl

TYLSTRUP:Stort set alle 100 medlemmer af Nejst Rideclub er i aktion i hele weekenden på klubbens ridecenter ved Tylstrup, hvor sæsonens største stævne afvikles med op imod 400 starter.

- D-stævnet med områdemesterskaber i både spring og dressur er sæsonens sidste bortset fra et enkelt træningsstævne i november, så alle sejl er sat til, fortæller Maria Hansen, der er næstformand i Nejst Rideclub.

Hun har været med i klubbens bestyrelse siden februar, men klubben er af ældre dato og kan i år fejre 25 års jubilæum.

- Selve festen finder sted i november, men nu skal vi først have weekendens store stævne godt overstået. Alle i klubben tager et nap med på en eller anden måde, og i selve konkurrencerne har vi flere dygtige deltagere med fra Nejst Rideclub.

Lokale talenter

I kampen om områdemesterskabet er Karina Hansen og Mette Munkholt fra arrangørklubben blandt favoritterne,

I lørdagens konkurrence opnåede Karina Hansen en tredjeplads på Skovlunds Lacoste i springning for heste 70 cm, og i samme klasse blev Maria Hansen nummer fem på Timba A. Højbjerg.

Mette Munkholt fik en femteplads på Red Surprise i spring med hest 90 cm og nummer tre med hest 100 cm.

Klubbens næstformand Maria Hansen fik også en tredjeplads i spring med hest 80 cm.

- Jeg røg direkte ind i konkurrencen uden opvarmning, så det kan jeg gøre bedre søndag, slutter Maria Hansen, der ellers glæder sig over et flot stævne i Nejst Rideclub.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst