Klubhus på plads inden landskamp

Hune Boldklub har stået uden klubhus, siden kommunen frasolgte jord til dagligvarebutikker. Mandag kommer en pavillon, lige tids nok til Old Boys landskamp

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HUNE:Ved rundkørslen til Hune ligger Aldi. Ved siden af er Spar på vej. Butikkerne har ædt dele af Hune Boldklubs banearealer og klubhus. Det udgøres nu af en skrammet blå container. Det gør det til en kold fornøjelse at klæde om. Bad er ingen mulighed. Sådan har det været i flere måneder.

Fredag 19. juni møder Old Boys-landsholdet de lokale helte. Landholdskoryfæerne har haft udsigt til omklædning i det fri. Men nu lysner det. Mandag bliver en træpavillon hejst på plads.

- Det bliver lige til øllet, men vi når det hele, siger en veltilfreds Palle Holmbech, bestyrelsesmedlem i Hune Boldklub, der glæder sig til at få sat punktum i sagen.

Palle Holmbech glæder sig over, at finansieringen til landsholdskampen er på plads. Allerede inden kampstart er der overskud på 30.000 kroner. Hele arrangementet er på forhånd sponsoreret. Så hver eneste gæst på stadion skæpper i klubkassen.

Palle Holmbech håber at kunne fylde stadion.

- Hvis det bliver godt vejr, tror jeg mange møder op til landskampen. Jeg håber, vi når op på 2000 tilskuere, siger Palle Holmbech.

Fakta

Træpavillon leveres mandag 8. juni. Den erstatter det gamle klubhus, der blev nedrevet i forbindelse med etablering af Aldi og Spar på dele af klubbens banearealer.

Pavillonen er på 110 kvadratmeter med køkken, bad og toilet.

Prisen er 1,2 millioner kroner. Den finansieres således:

175.000 kroner: sponsorat fra Spar.

180.000 kroner: Lokale og Anlægsfonden.

775.000 kroner: Jammerbugt Kommune.

85.000 kroner: tilslutningsafgift, betales af boldklubben.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.