Detailhandel

Købmanden slår dørene op

Der er atter en købmand i Hjortdal

Grundlovsdag er der atter GO i  Hjortdal til glæde for lokale og turister. Arkivfoto.

Grundlovsdag er der atter GO i Hjortdal til glæde for lokale og turister. Arkivfoto.

HJORTDAL:- Nu er det nu, sådan lød ordene fra Peder Ditlev, daglige leder af Hjortdal Købmand, som åbnede i dag grundlovsdag.

Halvandet år uden lokale indkøbsmuligheder er nu ovre for de 500 indbyggere og lige så mange sommerhusejere i Hjortdal, Svinkløv og Slettestrand. Købmanden, der står som en uafhængig købmand, vil have åbent dagligt og føre et sortiment af købmandsvarer, der kan tilfredsstille kundernes behov for de basisprodukter enhver familie har brug for i den daglige husholdning. Men butikken vil også komme til at føre et bredt sortiment af frugt og grønt, specialøl, vin, kaffe og te samt nybagt brød.

Hjortdal Købmand er en socialøkonomisk virksomhed, der foruden at drive købmandsbutik også er et afklarings- og læringstilbud til unge borgere i Jammerbugt Kommune. Fælles for de unge er, at de har svært ved at finde en plads på det etablerede arbejdsmarked.

Hjortdal Købmand markerer åbningsdagen med en rose til de første 100 kunder, der besøger butikken på åbningsdagen, hvor der er kaffe på kanden hele dagen.

I dagene efter er der forskellige åbningstilbud op til den officielle åbning, som er søndag 9. juni, hvor borgmester Mogens Gade holder åbningstale.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.