Kørte ind i parkeret bil i Hørdum

En ældre bilist forlod trafikuheld lørdag nat, netop som et par havde gjort klar til deres søns 1-års dag

Den blå Opel Astra kom natten til lørdag kørende med stor gennem Hørdum og tørnede ind i en KIA, der blev skubbet ind i huset. Foto: Peter Mørk <i>Foto: Peter Mørk</i>

Den blå Opel Astra kom natten til lørdag kørende med stor gennem Hørdum og tørnede ind i en KIA, der blev skubbet ind i huset. Foto: Peter Mørk Foto: Peter Mørk

Galleri - Tryk og se alle billederne.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

HØRDUM:Der lød et kæmpebrag, netop som parret Jesper Sørensen og Anne Maria Jensen sad og slappede af i deres sofa efter at have gjort klar til at modtage gæster lørdag i anledning af deres dreng Mikkels 1 års fødselsdag.

Klokken var helt nøjagtig 23.18 efter politiets optegnelser. Jesper husker ikke klokkeslettet helt så præcis.
Kun at en bil med tilsyneladende høj fart var braget ind i familiens parkerede metalgrå KIA, som med stor kraft blev skubbet baglæns og ind i familiens væg ud mod Legindvej. Og netop der, hvor lille Mikkel sov trygt og sikkert.
- Vores soveværelse vender ud mod Legindvej, og det var chokerede at høre brag­et, fortæller Jesper dagen efter nattens sindsoprivende oplevelse.
Der skete ikke noget med Mikkel. Han sov fra hele balladen uden at sanse, at vinduet ind til soveværelset blev smadret, og overlæggeren over vinduet skal skiftes.

- Vores nabo havde også hørt braget, og han var faktisk hurtigere ude, end jeg var, og vi undersøgte, om bilisten var kommet til skade, fortæller Jesper, der har den faste overbevisning, som han deler med sine naboer, at bilisten virkede temmelig meget stærkt beruset.

Vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi forklarer, at bilisten gav sig til kende, og at han var væk, da politiet var kommet frem til adressen i Hørdum.
Lørdag eftermiddag havde politiet endnu ikke anholdt bilisten.
- Og vi fik fejret Mikkel, fortæller Jesper Sørensen.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.