Koldby/Hørdum snuppede håneretten

De hvidblusede var skarpest i lokaldysten mod Hurup

Tobias Brandt
Frederik Corell (tv.) fik æren af at gøre det onde ved Hurup med sin scoring til 1-0. I Hurup lejren mener de, at netop scoringen til 1-0 fik afgørende betydning for kampens udfald. Foto: Diana Holm
Hørdum 21. maj 2018 21:31

HØRDUM: Mandag tog Koldby/Hørdum en 2-0 sejr over lokalrivalerne fra Hurup IF i herrernes serie 2. Udover håneretten betød sejren også, at Koldby kravler op over nedrykningsstregen, mens Hurup fortsat frister en tilværelse midt i rækken dog med blot tre point ned til Koldby/Hørdum.

- Kampen var meget jævnbyrdig, men vi var ikke skarpe nok, siger Hurup-træner Palle Nielsen, og han bakkes op af sin kollega på Koldby/Hørdums trænerbænk Elo Hansen.

- Det var de små marginaler, der gjorde, at vi vandt, siger han.

Det lykkedes Koldby/Hørdum at tage føringen i det intense lokalopgør, da Uffe Skinnerup hældte et indlæg i feltet, hvor Frederik Corell kom i et godt løb og headede bolden i mål. Resten af halvlegen forløb fortsat lige, men stillingen ved halvleg forblev 1-0.

Fra anden halvlegs start forsøgte Hurup sig med flere ændringer, og deres spil blev også mere flydende. Specielt Magnus Andersen i Hurups højreside begyndte at gøre opmærksom på sig selv.

Tamme Hurup

I anden halvleg bølgede spillet fortsat frem og tilbage, og begge hold havde flere muligheder for at forøge målscoringen i kampen. Hurups forsøg var dog alle uden den nødvendige snert, og i stedet lukkede Koldby så kampen i det 82. minut. Koldby slog kontra på Hurup, og efter at Hurup-målvogter Søren Rasmussen først havde halvklaret Koldbys skud, stod Jesper Christensen klar til at gøre det til 2-0, der altså blev kampens slutresultat.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...