Kollega var bekymret for Charlie Sheens liv

Skuespilleren Jon Cryer var bekymret for Charlie Sheens helbred, da de to indspillede tv sammen, afslører skuespilleren nu.

Skuespilleren Charlie Sheen er røget ind og ud af behandling for sit alkoholmisbrug i flere omgange. Nu taler hans kollega fra den populære tv-serie "Two and a Half Men", Jon Cryer, ud om, hvordan det var at arbejde med den karismatiske og iltre skuespiller, der i 2011 blev fyret fra serien efter et skænderi med seriens producer.

Jon Cryer, der i serien spillede rollen som Alan Harper, frygtede, at tv-serien ville blive stoppet, da Charlie Sheen fik sparket, men det var ikke hans største bekymring. Det skriver Huffington Post.

- Charlie virkede tæt på at dø. Det var over det hele. Det var på fjernsyn og på internettet. Overalt hvor der var en skærm, var min ven, der fik det værre foran hele verden, og det var skræmmende, siger Jon Cryer, der frygtede for sin kollegas helbred.

Han gennemskuede sin medskuespillers alkoholmisbrug, da Charlie Sheens adfærd ændrede sig, forklarer Jon Cryer, men understreger, at Charlie Sheen undervejs var "funktionel på et utroligt højt niveau".

- Han prøvede for meget. Han opførte sig meget venligt, grinede af alle jokes og krammede produktionsfolkene. Man kunne se, at han gjorde en indsats for at virke ædru, når han tydeligvis ikke var det, siger Jon Cryer.

De to arbejdede sammen på den populære hitserie igennem en årrække, og Jon Cryer håber, at han en dag kan blive genforenet med sin ven.

- Der var en fyr, som jeg kendte og arbejdede sammen med i adskillige år, og som jeg havde en fantastisk tid med, men så besluttede han, at han ikke ville være ædru mere.

- Jeg håber, at der kommer en dag, hvor han beslutter, at det er vigtigt for ham igen. Og jeg vil være hans ven, når den dag kommer, siger Jon Cryer i interviewet med HuffPost Live.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.