Kom om bord på tre nye kæmpekuttere

Den nye "Gitte Henning" er endnu større end den gamle

Marianne Isen
Den daværende nybygning Gitte Henning holdt også åbent skib i april 2014. På lørdag kommer den nye Gitte Henning til Skagen, hvor man kan ombord på den og to andre nybygninger. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen
Erhvervsfiskeri 9. maj 2018 14:29 - Opdateret 9. maj 2018 14:29

SKAGEN: Ejerne af de tre nybyggede fiskefartøjer ægteparret Birthe og Henning Kjeldsen samt Bainca og Johnni Munksgaard inviterer til åbne skibe på havnen i Skagen lørdag 12. maj fra 13-16.

Gæsterne kan komme ombord på nybygningerne Gitte Henning, Frida Amalie og Lasse. Gitte Henning har tidligere haft åbent skib i april 2014, og det var et tilløbsstykke.

Den nye Gitte Henning er endnu større og mere miljørigtig end den gamle. Gitte Henning er bygget på Kleven Værft i Norge og sejler først fra Norge til Hirtshals, hvor den ankommer fredag aften. Tidlig lørdag morgen sætter den så kurs mod Skagen, hvor den vil lægge til kaj lørdag morgen.

Historien om navnet Gitte Henning er i øvrigt, at den første udgave er opkaldt efter søskendeparret Gitte og Henning. Selv samme Henning er nu den Henning Kjeldsen, som har haft flere fartøjer med navnet Gitte Henning.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...