Kommune i kamp mod trafikulykker

De ansatte skal være rollemodeller for borgerne

Mogens Jespersen ønsker, at Mariagerfjord Kommunes ansatte skal være rollemodeller i trafikken. Arkivfoto: Torben Hansen <i>Pressefotograf Torben Hansen</i>

Mogens Jespersen ønsker, at Mariagerfjord Kommunes ansatte skal være rollemodeller i trafikken. Arkivfoto: Torben Hansen Pressefotograf Torben Hansen

MARIAGERFJORD:Mariagerfjord Kommune vil gerne have, at dens ansatte skal være rollemodeller i trafikken.

Derfor gennemfører den i ugerne 38-40 en kampagne, der bakker op om en landsdækkende én med budskabet, ”Kør bil, når du kører bil”:

- Foruden at bakke op om den landsdækkende kampagne synes vi, at det er god stil også at tage vores egen medicin. Når vi opfordrer borgerne til at være mere opmærksomme bag rattet, så vil vi gerne fortælle, at det skal de ansatte i kommunen også, siger borgmester Mogens Jespersen (V).

Budskabet møder de ansatte blandt andet via store klistermærker på toiletspejlene, hvor der står ”Sæt håret nu - kør bil, når du kører bil” og ”Sms nu - kør bil, når du kører bil”.

Desuden er der hængt plakater op, der uddeles postkort med kampagnebudskabet, og de ansatte kan se kampagnefilm og deltage i en konkurrence. Alt sammen for at understrege, at man forventer, at de ansatte er opmærksomme bag rattet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden