Kommunemester i innovation

Virksomheden Liftup ApS fra Rebild skal nu til regional finale i innovation

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

REBILD:Vinderen af kommunemesterskabet i innovation er kåret, og det blev virksomheden Liftup ApS. Torsdag blev direktør Flemming Eriksen overrasket med blomster, gaver og lykønskninger.

Den glædelige nyhed blev overbragt af borgmester Anny Winther (V) og direktøren for Business Park Nord, Erik Rauff. Som Rebild Kommunes ambassadør i konkurrencen har Erik Rauff været med til at udpege de tre deltagende virksomheder i Rebild.

Kampagnen er tilrettelagt af COWI A/S i Aalborg. Projektet er blevet til i et samarbejde mellem Region Nordjylland, COWI A/S, Region Nordjylland Vækstforum og TV2Nord.

Innovation betaler sig

Dysten om titlen som den mest innovative virksomhed i Nordjylland sætter fokus på nytænkning i det nordjyske erhvervsliv med konkurrencen ”Tag fat på innovation - fordi det betaler sig!”.

Konkurrencen løber som en stafet gennem hele Nordjylland, og hen over efteråret bliver der kåret en vinder i hver af de 11 nordjyske kommuner. Liftup ApS skal nu repræsentere det kommunale erhvervsliv i en stor regional finale 4. december.
Man kan følge innovationskonkurrencen på www.tag-fat.dk, hvor man også kan se, hvem der indtil videre har vundet i de andre nordjyske kommuner. Når alle kandidater er fundet 21. november, kan man selv afgive sin stemme og dermed være med til at vælge, hvem der skal have titlen ”Nordjyllands mest innovative virksomhed.”
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden