Kommunen fyrer teknisk direktør

Ivar Sande fik kun 11 måneder i jobbet

4. november var Ivar Sande med på et borgermøde i Vorupør om planerne for byggeriet af ferie- og fritidslejligheder ved landingspladsen i Vorupør. Foto: Peter Mørk <i>Foto: Peter Mørk</i>

4. november var Ivar Sande med på et borgermøde i Vorupør om planerne for byggeriet af ferie- og fritidslejligheder ved landingspladsen i Vorupør. Foto: Peter Mørk Foto: Peter Mørk

THISTED:I november 2014 besluttede en enig kommunalbestyrelse at ansætte Ivar Sande som ny forvaltningsdirektør for teknik og erhverv med tiltrædelse fra 1. januar 2015. Ivar Sande blev valgt blandt 19 ansøgere til stillingen. Knap 11 måneder senere fratræder Ivar Sande.

Nordjyske erfarer, at medarbejderne på teknisk forvaltning er orienteret om Ivar Sandes fratræden, men selv har han ingen kommentarer til sagen.

Borgmester Lene Kjelgaard Jensen (V) oplyser, at kommunens strategi- og økonomiudvalg på sit møde onsdag 18. november behandlede sagen og indstillede til kommunalbestyrelsen at indlede en afskedigelsessag mod Ivar Sande.

Sagen ventes behandlet som et lukket punkt på kommunalbestyrelsens møde tirsdag.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.