Kommunen har knap 200 grunde til salg

Der er ledige byggegrunde i alle prisklasser rundt om i kommunen

Under sneen på Storkevænget i Vesløs gemmer sig syv byggegrunde, som kommunen sælger til en kvadratmeterpris på 88 kroner.Foto: Peter Mørk <i>Foto: Peter Mørk</i>

Under sneen på Storkevænget i Vesløs gemmer sig syv byggegrunde, som kommunen sælger til en kvadratmeterpris på 88 kroner.Foto: Peter Mørk Foto: Peter Mørk

THISTED:En gang årligt skal kommunen gøre op, hvor mange byggegrunde den har til salg og til hvilke priser.

Den seneste opgørelse viser, at kommunen med årets udgang ligger inde med en beholdning på 194 grunde til boligbyggeri.

Hvis det udelukkende er prisen, der tæller, er det muligt at erhverve en byggegrund til 77 kroner for en kvadratmeter. Dem findes der tre af, alle i Ræhr. To ligger Neden Bakken, en ligger på Åkandevej.

Går ønsket i retning af en byggegrund med naturudsigt, er de også til at erhverve. Eksempelvis på Brunbjerg Skrænt i Hanstholm, hvor der er syv ledige grunde til priser fra 246.400 kroner til 297.000 kroner.

Hvis fjordudsigt er at foretrække, er der stadig god plads på Fjordsiden i Heltborg. Her er der 10 ledige grunde, som sælges til priser fra 280.000 til 393.000 kroner.

Størst udvalg i Hanstholm

Ønsket om at bo tæt på Thisted kan opfyldes med en grund på Tviskjær, hvor kommunen sælger 10 byggegrunde til en stykpris på 450.000 kroner. En grund i Hurup kan erhverves på Svanevej, hvor ialt 12 grunde sælges til priser fra 237.820 kroner til 303.028 kroner.

Mens de billigste byggegrunde ligger i Ræhr, er Hanstholm by det sted, hvor kommunen har flest ledige grunde på salgslisten, 36 ialt, heraf 11 på Gyvelvænget, hvor kvadratmeterprisen er 121 kroner.

I Sjørring kan kommunen tilbyde 14 grunde på Fresiavej. Et tilsvarende antal findes i Koldby fordelt med 13 på Kirsebærvænget og en enkelt på Blommevænget, mens der i Bedsted er 13 ledige grunde, 12 på Rønheden og en i Stormgade.

Erhvervsjord fra 55 kroner

På kommunens salgsliste er der også en stribe erhvervsgrunde. De sælges for priser på 55 kroner kvadratmeteren for de billigste op til 137,50 kroner kvadratmeteren som det dyreste. Det er prisen for en erhvervsgrund i centerområdet. Prisen for en erhvervsgrund i Thisted beliggende ud til omfartsvejen er 110 kroner kvadratmeteren.

Kommunens udvalg for miljø og teknik og økonomiudvalget har i denne uge godkendt priserne både for boliggrunde og for erhvervsjord.

Prisen for boliggrunde er inklusive bidrag til kloaktilslutning, mens der er forskel på, hvilke øvrige tilslutningsbidrag, der er indregnet. Priserne på erhvervsjord er eksklusiv tilslutning til kloak og skal tillægges 25 procent moms.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.