Konfirmander viste modetøj

Godt fyldt op ved show i Fjerritslev

Pernille Kragh Madsen
Kirkecentret i Fjerritslev var fyldt til bristepunktet, da Sparekassen Vendsyssel for 11. gang afholdte konfirmandshow. Foto: Grete Dahl
Teater 1. marts 2013 13:00

FJERRITSLEV: Der var fyldt godt op på tilskuerpladserne torsdag aften i Kirkecentret, hvor mange af Fjerritslevs butikker viste årets mode frem i forbindelse med mode- og inspirationsmessen for forårets konfirmander.

- Mange af byens butikker deltager i år, og vi er meget tilfredse med, at cirka 200 borgere har valgt at komme her i aften, siger Bente Christensen fra Sparekassen Vendsyssel. Det er Sparekassen Vendsyssel, der står som arrangør af showet.

Det er ikke alle byens butikker, der har valgt at deltage i modeshowet.

- Der er et par stykker, der har takket nej, da vores arrangement ligger blot ti dage før den store forårsmesse i Han Herred Fritidscenter. Men det er ikke let af få puslespillet til at gå op og tilfredsstille alle, erkender Bente Christensen.

Det var ikke kun konfirmand-mode, man kunne opleve på podiet.

- Der er også en hel del for deres mødre, siger Bente Christensen, alt i mens Vibeke Jæger fra Jæger Sko sørger for, at alle modellerne kom ind i den rigtige rækkefølge - og selvfølgelig til tiden.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...