Konfirmander viste modetøj

Godt fyldt op ved show i Fjerritslev

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FJERRITSLEV:Der var fyldt godt op på tilskuerpladserne torsdag aften i Kirkecentret, hvor mange af Fjerritslevs butikker viste årets mode frem i forbindelse med mode- og inspirationsmessen for forårets konfirmander.

- Mange af byens butikker deltager i år, og vi er meget tilfredse med, at cirka 200 borgere har valgt at komme her i aften, siger Bente Christensen fra Sparekassen Vendsyssel. Det er Sparekassen Vendsyssel, der står som arrangør af showet.

Det er ikke alle byens butikker, der har valgt at deltage i modeshowet.

- Der er et par stykker, der har takket nej, da vores arrangement ligger blot ti dage før den store forårsmesse i Han Herred Fritidscenter. Men det er ikke let af få puslespillet til at gå op og tilfredsstille alle, erkender Bente Christensen.

Det var ikke kun konfirmand-mode, man kunne opleve på podiet.

- Der er også en hel del for deres mødre, siger Bente Christensen, alt i mens Vibeke Jæger fra Jæger Sko sørger for, at alle modellerne kom ind i den rigtige rækkefølge - og selvfølgelig til tiden.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.