Kongerslev tager kvantespring

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

De virkelig dygtige kan lave de mest fantastiske ting på trampolinerne. Arkivfoto: Peter Mørk

Kongerslev Gymnastikforening barsler efter alt at dømme med et nyt tiltag, jumping fitness, til efteråret, når gymnastiksæsonen starter.

- Jeg tror allerede, det første hold er besat, når vi får det op at stå. Der har i hvert fald været en hel fantastisk opbakning, fortæller Elisa Grankvist fra Kongerslev Gymnastikforening.

Alt holdet overhovedet er kommet på taler, skyldes tilfældighedernes spil - og at der er flyttet en aktiv forælder til byen, der vil være med til at skabe noget nyt, fortæller Elisa Grankvist. Efter afslutningen for nylig med gymnastikopvisning i Kongerslev, mødte hun nemlig Christina Henriksen, der spurgte, om jumping fitness mon ikke var en mulighed i Kongerslev. Det førte til, at foreningen nu har besluttet sig for at investere penge i både uddannelse til Christina Henriksen og 10 nye trampoliner, der skal bruges til træningen.

Efter planen skal holdet være klar til opstart i september.

For Elisa Grankvist er det spirende hold fantastisk for Kongerslev - og ikke mindst foreningen, der også sidste år oplevede, at en tilflytter, Danni Jensen, satte fut i foreningen ved at sige ja til at undervise børnene i spring, et hold der er blevet en bragende succes.

- Vi har haft 20 børn på holdet. Det er lidt af en bedrift, når man tænker på, at det er første gang, fortæller Elisa Grankvist, der er sikker på, at holdet kan trække mindst lige så mange børn til, når næste sæson går i gang. Ikke mindst takket være den ildhu, de kompetencer og det store engagement, som Danni Jensen lægger for dagen.

- Han forstår virkelig at møde børnene, hvor de er, fortæller Elisa Grankvist, der selv har en søn, der pludselig har set lyset i at røre sig.

I dag springer han både araberspring og saltomortaler og elsker dagene med gymnastiktræning, fortæller Elisa Grankvist, der glæder sig til at se, om ikke forældrene kan blive mindst lige så bidt af det nye tiltag med jumping fitness som børnene er af springgymnastikken.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.