Konkursramt hotel genåbner

Ny ejer vil dog først renovere hotellet, inden gæsterne inviteres indenfor

Bine Martine Gori
Jan Middelboe har købt Sanden Bjerggaard, som igen skal være hotel. Arkivfoto
Hotelbranchen 11. september 2018 07:58 - Opdateret 11. september 2018 18:44

SLETTESTRAND: Sanden Bjerggaard Hotel & Kursuscenter, der ligger på toppen af lien med udsigt over Slettestrand, vil igen summe af liv og lokke gæster til fra nær og fjern.

Det fortæller den nye ejer af hotellet, Jan Middelboe, der har købt det konkursramte hotel.

- Planen er, at det skal sættes i stand, fortæller Jan Middelboe, der i næste uge træffer beslutning om, hvor mange penge der skal bruges på at få hotellet op på niveau.

Planerne for hotellet er med andre ord ikke helt på plads. Men hotellet med den unikke beliggenhed rummer et væld af muligheder, lyder vurderingen fra Jan Middelboe, der glæder sig til at lade sit nye projekt udfolde sig.

Sanden Bjerggaard kommer dog ikke til at åbne under de nye ejere lige med det samme - der er ganske meget, der skal sættes i stand, inden hotellet igen kan slå dørene op.

- Der skal lige males og fejes lidt, konstaterer Jan Middelboe.

For bestyrelsen bag Sanden Bjerggaard har salget af hotellet betydet, at man kunne sætte et punktum. Både for en årrække med det spændende hotel i god drift og for den triste afslutning, det var, at skulle erklære hotellet konkurs og sende hotellet og kreditorer i skifteretten.

For tidligere formand for bestyrelsen bag Sanden Bjerggaard, John Olsson, vækker det dog glæde, at hotellet fortsat vil blive drevet som hotel.

- Stedet er fantastisk, så det er godt, at der kommer nye kræfter til, mener John Olsson.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...