Konstruktiv brok via ny mobil-app

Borgere i Mariagerfjord kan kontakte kommunen om problemer

Sådan ser den ud - den nye app, der skal gøre det lettere for borgerne i Mariagerfjord Kommune at indberette fejl og mangler i gadebilledet.

Sådan ser den ud - den nye app, der skal gøre det lettere for borgerne i Mariagerfjord Kommune at indberette fejl og mangler i gadebilledet.

MARIAGERFJORD:I stedet for bare at gå og brokke sig mand og mand imellem får borgerne i Mariagerfjord Kommune nu et konkret redskab, så de kan tippe kommunen om huller i vejen, væltede skilte og træer, overfyldte skraldespande eller lignende.

Der er tale om en ny app, der gratis kan installeres på smartphones, og som i følge teknik- og miljøudvalgsformand Jørgen Hammer Sørensen er nem og enkel at bruge.

- Vore folk i kommunen kan selvfølgelig ikke opdage alle fejl og mangler rundt omkring i kommunen. Derfor har vi brug for borgernes vågne øjne, når de bevæger sig rundt i gadebilledet. Og med den nye app gør kommunen det meget nemmere for borgerne at fortælle, hvilke fejl og mangler, de har set.

- Når en borger opdager en fejl, kan han/hun via app’en udpege, hvor fejlen er på et kort, vælge fejltype fra en liste, angive tidspunktet, tilføje en kort beskrivelse og evt. tage et billede af fejlen. Dernæst skal man blot notere sine kontaktoplysninger og så bare trykke "send praj".

- I de kommuner, der allerede har app’en, er folk glade for den, og det håber vi selvfølgelig også, at vores borgere bliver, siger Jørgen Hammer Sørensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.