Kræver sejr over Skanderborg

Træner Nikolaj Jaocbsen vil slå mulig finalemodstander

Dagens modstander i ligaen kan også ende med at være modstander i pokalturneringen. De skal slåes, siger Nikolaj Jacobsen. Foto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Dagens modstander i ligaen kan også ende med at være modstander i pokalturneringen. De skal slåes, siger Nikolaj Jacobsen. Foto: Lars Pauli Lars Pauli

AALBORG:Det kan være en generalprøve på pokalfinalen, når Aalborg Håndbold i eftermiddag møder Skanderborg i mændenes Håndboldliga. Det kræver dog, at begge hold vinder deres semifinaler ved Final-4-stævnet i Aarhus i weekenden 2.-3. februar næste år.

Her skal Aalborg Håndbold op på Skjern, som de lige nu er á point med i ligaen på en delt fjerdeplads, mens Skanderborg får et lokalbrag mod Final4-værterne fra Aarhus.

Respekten for Skanderborg fejler dog ikke noget før eftermiddagens udekamp.
- Vi skal have to point, men det bliver helt sikkert en udfordring. De har et teknisk dygtigt hold, der spiller flot håndbold. Men vi skal sørge for at stresse dem og presse dem på fysikken, hvor vi bør have et overtag, forklarer Nikolaj Jacobsen, der er godt tilfreds med, at kampen spilles i den moderne Forum Horsens.
- Det er en flot håndboldhal, men der er ikke den samme intime stemning som på Skanderborgs normale hjemmebane i Morten Børup Hallen, forklarer han.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.