23-årig overfaldt kvinder på vej hjem fra byen - en trampet bevidstløs

Et skænderi mellem en 23-årig mand og tre kvinder på vej hjem fra Jomfru Ane Gade endte i grov vold

 <i>Foto: Henrik Bo</i>

Foto: Henrik Bo

AALBORG:En 23-årig gik amok på tre kvinder, da han var på vej hjem fra en bytur i Jomfru Ane Gade i oktober sidste år. En af kvinderne blev trampet så hårdt i hovedet, at hun mistede bevidstheden.

Nu er manden så blevet idømt tre måneders fængsel for volden, oplyser anklager Mathias Petersen.

Overfaldet skete 21. oktober omkring klokken 00.50. Den 23-årige mand havde været i byen, og han var stærkt påvirket af både alkohol og stoffer.

I området omkring Reberbansgade og Svendsgade mødte han de tre unge kvinder, der også var på vej hjem fra byen. To af kvinderne kendte den 23-årige i forvejen, og af ukendte årsager opstod der et skænderi mellem dem.

Skænderiet tog hurtigt til i styrke, og både kvinderne og manden sprøjtede ukvemsord ud, mens de skubbede til hinanden. I første omgang stoppede sammenstødet der, og de tre kvinder begyndte at gå væk fra manden.

Men den 23-årige stoppede ikke. Han fulgte efter kvinderne og overfaldt dem, fortæller anklageren.

Den ene af kvinderne blev skubbet og slået i ansigtet, mens den anden kvinde blev skubbet omkuld og trampet hårdt i hovedet, så hun blev bevidstløs.

Blev standset af vidner

Den 23-årige trampede kvinden en eller to gange i hovedet, inden han blev stoppet. For i samme øjeblik, som han havde angrebet kvinderne, trådte to unge mænd ud af 7-Eleven på Reberbansgade. 

De så overfaldet og skyndte sig over og greb fat i den 23-årige og fik tilkaldt politiet.

Da betjentene ankom til stedet, var den 23-årige på ingen måde kølet ned. Han modsatte sig anholdelsen og forsøgte at vriste sig fri.

De to unge kvinder blev kørt på hospitalet. Den ene slap med skrammer i ansigtet, og kvinden der blev slået bevidstløs fik en hjernerystelse.

Nægtede tramp i hovedet

I Retten i Aalborg erkendte den 23-årige, at han havde haft et sammenstød med kvinderne, og at han måske havde slået en af dem. Han forklarede dog, at han slog, fordi de startede med at slå på ham - og han nægtede at have trampet den ene kvinde i hovedet, fortæller anklager Mathias Petersen.

Han forklarede også, at han havde et problem med alkohol og stoffer, men at han forsøgte at ændre sit liv.

Den 23-årige blev udover grov vold også dømt for at modsætte sig anholdelse og for at være i besiddelse af 1,2 gram kokain.

To af de tre måneders fængsel, som manden blev idømt, blev gjort betinget.

Han valgte at modtage dommen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.