24-årig uden tråde til bandemiljø blev dræbt af skud i butik

Politiet vil gerne høre fra alle, der har set eller ved noget i forbindelse med skyderi i København mandag.

Københavns Politi rykkede mandag aften ud til en anmeldelse om skyderi på Frederikssundsvej i Københavns Nordvest-kvarter. En 24-årig mand var blevet ramt af skud, og hans liv stod ikke til at redde. <i>Sune Stavnstrup Sørensen/Ritzau Scanpix</i>

Københavns Politi rykkede mandag aften ud til en anmeldelse om skyderi på Frederikssundsvej i Københavns Nordvest-kvarter. En 24-årig mand var blevet ramt af skud, og hans liv stod ikke til at redde. Sune Stavnstrup Sørensen/Ritzau Scanpix

En 24-årig mand, der mandag aften blev skudt og dræbt på Frederikssundsvej i København, befandt sig i en butik, da skuddene faldt.

Han har ikke umiddelbart relation til rocker- og bandemiljøet, oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse tirsdag.

Gerningsmanden bag skyderiet beskrives som en ung, spinkel mand, der var iført mørkt tøj. Han var maskeret og havde en hætte trukket op over hovedet.

- Vi har natten igennem haft en omfattende efterforskning, men vil stadig gerne høre fra alle, der har set noget i forbindelse med skyderiet, udtaler vicepolitiinspektør ved Københavns Politi Knud Hvass.

Politiet rykkede ud til Frederikssundsvej 25 i det københavnske Nordvest-kvarter efter en anmeldelse om skyderi klokken 20.47.

Det viste sig, at den 24-årige mand var blevet ramt af skud i en butik. Mandag aften oplyste politiet, at skyderiet skete ved vandpibeforretningen True Passion.

Det er ikke oplyst, præcis hvor mange skud der blev afgivet. Dog er der tale om "flere skud". Ifølge politiet gik gerningsmanden ind i butikken og skød den 24-årige, der allerede opholdt sig i forretningen. Herefter forlod han stedet.

Den 24-åriges liv stod ikke til at redde.

Har man oplysninger i sagen, kan man ringe på 114.

Nærpolitiet er også tirsdag morgen til stede med den mobile politistation nær gerningsstedet. Her kan vidner komme og fortælle, hvad de har set.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.