27-årig mand fundet død efter bytur i Aalborg

Politiet vil gerne høre fra folk, som kan sige noget om den 27-åriges færden fra lørdag aften og frem.

En 27-årig mand, der forsvandt natten til søndag efter en bytur i Aalborg, er mandag fundet død på Nibevej sydvest for byen.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet oplyser ikke, hvordan den 27-årige er død, hvem der fandt ham, eller hvor han mere præcist blev fundet.

- Vores opgave lige nu er klarlægge de nærmere omstændigheder omkring dødsfaldet, udtaler lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør Niels Kronborg i pressemeddelelsen.

- Derfor kan vi ikke lige nu komme med yderligere detaljer. Men jeg kan dog sige, at i forbindelse med dette arbejde vil man kunne se et større opbud af politifolk og køretøjer ude på findestedet og andre steder i og omkring Aalborg.

Manden blev fundet klokken 17.15, og først på aftenen arbejder politiet stadig på findestedet med blandt andet tekniske undersøgelser.

- Vi skal have et helt klart billede stykket sammen af omstændigheder omkring fundet af den 27-årige, og det er et arbejde, der tager tid, lyder det fra Niels Kronborg.

Politiet vil meget gerne høre fra folk, som kan hjælpe i sagen - ikke mindst hvis man har oplysninger om den 27-åriges færden fra lørdag aften og frem.

Af hensyn til efterforskningen vil politiet ikke fortælle mere om sagen.

- Når vi har mulighed for at frigive ny information fra efterforskningen, så vil vi gøre det, udtaler vicepolitiinspektøren.

De nærmeste pårørende til den 27-årige er blevet underrettet.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.