33-årig mand tæskede bekendt - og kørte ham hjem bagefter

En aftale om en kop kaffe udviklede sig dramatisk med grov vold og røveri 

 <i>Arkivfoto: Lars Pauli</i>

Arkivfoto: Lars Pauli

STØVRING:En 50-årig mand blev noget overrasket, da han 8. marts 2022 regnede med, at han skulle hjem til en kvinde for at drikke en kop kaffe. I stedet var det kvindens 33-årige kæreste, der tog imod den 50-årige. 

Sammenstødet endte med, at den 50-årige blev stukket i maven med en kniv og slået adskillige gange. 

Den 33-årige blev tirsdag eftermiddag kendt skyldig i retten i Aalborg. 

Det oplyser anklager Katja Gram. 

- Den tiltalte skriver beskederne fra sin egen telefon, men han udgiver sig for at være sin kæreste, der skriver med den 50-årige, siger anklageren, der understreger, at der ikke var seksuelle undertoner i beskederne. 

Den 50-årige mand og parret kende hinanden forud for overfaldet. 

Den 33-årige mand forklarede i retten, at han havde inviteret den 50-årige ud på sin adresse, fordi han gerne ville have en dialog om, at han skulle lade kæresten være i fred. 

- Men han forklarer videre, at da han ser den forurettede, ser han rødt og kan ikke holde sig tilbage. Ifølge ham har han drukket store mængder alkohol, siger anklageren. 

Den 33-årige mand erkender, at han har slået den 50-årige omkring seks gange, men nægter sig skyldig i at have brugt kniv. 

Efter overfaldet kørte den 33-årige mand den 50-årige forurettede hjem, hvorefter han tog den 50-årige mands mobiltelefon, bilnøgler og registreringsattest til bilen. 

Fra en firmatelefon ringede den 50-årige til politiet og anmeldte den 33-årige. 

Den 33-årige blev idømt 10 måneders fængsel for grov vold, røveri af bil og mobiltelefon samt at være i besiddelse af knap 40 gram hash. 

Han udbad sig betænkningstid. 

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.