38-årig mand bragt til hospitalet efter knivstik i København

En 44-årig mand er fængslet for et knivstikkeri på Vigerslevvej i København. En mand blev stukket flere gange.

Politiet måtte tidligt tirsdag morgen rykke ud til et knivstik i det vestlige København. (Arkivfoto). <i>Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix</i>

Politiet måtte tidligt tirsdag morgen rykke ud til et knivstik i det vestlige København. (Arkivfoto). Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

En 38-årig mand blev tirsdag morgen bragt til hospitalet, efter at han var blevet stukket med en kniv ved en Circle K-tankstation i det vestlige København.

Det oplyste vagtchef ved Københavns Politi Thomas Hjermind tidligere på dagen.

Politiet var tidligt tirsdag morgen ikke bekendt med mandens tilstand og oplyste, at betjentene endnu ikke havde været i stand til at afhøre manden for at få hans version af sagen.

Lidt senere på morgenen oplyste politiet på Twitter, at den 38-årige mand blev stukket flere gange og kan have været i livsfare. Politiet har intet nyt at tilføje tirsdag aften.

Anmeldelsen rullede ind hos vagtcentralen cirka klokken 04.30. En mand var blevet stukket ned uden for Circle K på Vigerslevvej 229.

En times tid senere - cirka klokken 05.30 - blev en 44-årig mand anholdt og sigtet for knivstikkeriet.

Efter et grundlovsforhør er han tirsdag eftermiddag blevet fængslet i foreløbig fire uger, sigtet for legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter.

En patrulje tæt på gerningsstedet opdagede den mistænkte i en bil efter knivstikkeriet, anholdt ham, og kort efter fandt en hundepatrulje det formodede gerningsvåben.

Vagtchef Thomas Hjermind kunne tidligt tirsdag morgen ikke sige, om knivstikket var banderelateret, eller om der er tale om én eller flere gerningsmænd.

- Vi efterforsker bredt, sagde vagtchefen.

Københavns Politi vil meget gerne høre fra folk, der enten var vidne til knivstikket eller kan bidrage med informationer til sagens opklaring, lød det tidligt tirsdag morgen.

Hvis man ligger inde med viden om sagen, kan man kontakte politiet på 114.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.