Ældre blev alvorligt kvæstet i trafikulykke i Grindsted

Tre biler var involveret i en trafikulykke syd for Grindsted, hvor en bil kom over i den forkerte kørebane.

En ældre kvinde er uden for livsfare, efter at hun søndag formiddag blev kvæstet i en trafikulykke på Tingvejen syd for Grindsted. I forbindelse med ulykken blev Tingvejen spærret mellem Morsbøl Skolevej og Kærbækvej. (Arkivfoto). <i>Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix</i>

En ældre kvinde er uden for livsfare, efter at hun søndag formiddag blev kvæstet i en trafikulykke på Tingvejen syd for Grindsted. I forbindelse med ulykken blev Tingvejen spærret mellem Morsbøl Skolevej og Kærbækvej. (Arkivfoto). Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

En ældre kvinde blev søndag bragt til Kolding Sygehus i kritisk tilstand efter en trafikulykke på Tingvejen syd for Grindsted.

I løbet af eftermiddagen er det dog lykkedes personale på sygehuset at stabilisere kvinden. Hun er også uden for livsfare.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Ulykken skete søndag formiddag.

- Af ukendte årsager kommer hun over i den forkerte kørebane, hvor hun rammer en bil med to personer, fortalte vagtchef John Skjødt om ulykken tidligt søndag eftermiddag.

- Bilen med de to personer bliver efterfølgende påkørt bagfra af en tredje bil.

Den ældre kvinde var den eneste af de fire involverede personer, der kom alvorligt til skade ved ulykken. Hendes pårørende er underrettet.

Som altid ved alvorlige ulykker er en bilinspektør tilkaldt for at undersøge ulykkesstedet og de involverede køretøjer.

Bilinspektøren kan blandt andet vurdere, hvor hurtigt der er blevet kørt, om der er foretaget opbremsning eller lignende.

Politiet fik anmeldelsen om ulykken klokken 11.46. I flere timer var Tingvejen spærret, men omkring klokken 14.30 blev der igen åbnet for trafik på strækningen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden