Biler kolliderede i glat føre: Flere kørt til sygehus til tjek

Mand mistede herredømmet over sin bil og kørte frem for ubetinget vigepligt

Den 35-årige bilist, der mistede herredømmet over bilen, er desuden sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. <i>Foto: Henrik Bo</i>

Den 35-årige bilist, der mistede herredømmet over bilen, er desuden sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. Foto: Henrik Bo

NYKØBING:Lørdag kl. 13.21 rykkede politiet ud til et færdselsuheld i krydset Limfjordsvej/Strandparken.

Her var en 35-årig mand kommet kørende ad Strandparken i nordlig retning. Da han kørte frem mod krydset ved Limfjordsvej, mistede han herredømmet over bilen på grund af det glatte føre og fortsatte ud i krydset.

Her kolliderede han med en bil ført af en 40-årig mand, der kom kørende i vestlig retning på den tværgående Limfjordsvej.

Der skete betydelig materiel skade ved uheldet. En 36-årig kvinde og en 33-årig kvinde begge fra Nykøbing var passagerer i den bil, der blev påkørt, og de klagede over smerter i kroppen, hvorfor de efterfølgende blev kørt til tjek på Thisted Sygehus.

Den 35-årige bilist, der forårsagede uheldet, er yderligere blevet sigtet for ikke at overholde sin ubetingede vigepligt.

- Det er sort uheld, men uanset, om der er glat føre eller ej, er det op til bilisterne selv at tilpasse deres hastighed efter forholdene, siger politiassisten Niels Bach Jensen fra Skive Politi.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Topchef færdig
Luk