Biograf-ansat er blandt de dræbte i Field's-skyderi

Nordisk Film Biografer oplyser, at en af deres ansatte mistede livet i søndagens angreb i Field's.

En ansat i Field's-biografen er blandt ofrene for et voldsomt skyderi søndag. Det oplyser Nordisk Film Biografer tirsdag. <i>Annegret Hilse/Reuters</i>

En ansat i Field's-biografen er blandt ofrene for et voldsomt skyderi søndag. Det oplyser Nordisk Film Biografer tirsdag. Annegret Hilse/Reuters

En af de dræbte i søndagens skyderi i Field's var en ung ansat i storcentrets biograf.

Det oplyser Nordisk Film Biografer i en udtalelse tirsdag morgen.

- Det er med stor sorg, at vi kan bekræfte, at en af vores unge biografmedarbejdere i Field's mistede livet ved søndagens forfærdelige og ubegribelige tragedie, udtaler Casper Bonavent, direktør i Nordisk Film Biografer.

- Vi er dybt berørte, og vores tanker og medfølelse går til de pårørende, lyder det videre.

Nordisk Film Biografer har en biograf i shoppingcenteret Field's, hvor en mand sent søndag eftermiddag pludselig begyndte at skyde omkring sig.

De første meldinger om skud kom til politiet klokken 17.35. 13 minutter senere kunne betjente anholde en 22-årig mand ved en parkeringsplads uden for centret.

I skyderiet mistede tre mennesker livet, og fire blev alvorligt såret.

Kollegerne til den afdøde biograf-medarbejder får hjælp til at håndtere krisen. Derudover holder alle Nordisk Film Biografer lukket tirsdag den 5. juli.

- Vores ansatte i Field's modtager krisehjælp, og vi tager også hånd om medarbejdere i de øvrige biografer.

- Alle Nordisk Film Biografer var lukkede mandag den 4. juli og er også lukkede tirsdag den 5. juli i respekt for ofrene og for at tale situationen igennem med vores medarbejdere, udtaler Casper Bonavent.

Biografen i Field's er foreløbig lukket frem til 11. juli ligesom resten af centret.

I den skriftlige udtalelse beder Casper Bonavent offentligheden om at "respektere den svære situation for familien og kolleger".

Ved et grundlovsforhør mandag eftermiddag blev den anholdte mand varetægtsfængslet i 24 dage i surrogat på en lukket psykiatrisk afdeling, når der er fundet en plads til ham.

Han er sigtet for tre drab og syv drabsforsøg. Det er uvist, hvordan han stiller sig til sigtelsen. Det ønskede hans forsvarer ikke at oplyse i den åbne del af retsmødet.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden