Brød ind i villa og jagtede beboer med koben

44-årig mand er blevet dømt for trusler på livet og en række indbrud og tyverier

 <i>Foto: Henrik Bo</i>

Foto: Henrik Bo

AALBORG:En 44-årig mand blev torsdag idømt ni måneders ubetinget fængsel for flere indbrud og tyverier - og for at have jagtet en mand med et koben.

Det var dog et af indbruddene, der førte politiet på sporet af den 44-årige.

12. september sidste år, brød den 44-årige - sammen med en medgerningsmand - ind i en villa i Aalborg og tømte stjal PH-lamper, Apple computere, iPhones, nøgler og dankort til en værdi af knap 100.000 kroner.

De to indbrudstyve brugte en stjålet Audi Q5 til indbruddet, og den bil blev medgerningsmanden anholdt i dagen efter indbruddet. 

Det førte politiet til en adresse i Aars, hvor tyvekosterne fra indbruddet var, og oplysninger på medgerningsmandens telefon, ledte politiet på sporet af den 44-årige, fortæller anklager Søren Riis Andersen.

Jagtede beboer med koben

Efterforskningen af den 44-årige afslørede dog mere end blot indbruddet i villaen i Aalborg. Udover flere indbrudsforhold, biltyverier og narkobesiddelse, så blev den 44-årige også dømt for trusler på livet.

13. januar i år brød han ind i en villa i Vestbjerg med et koben. Ikke for at stjæle noget, men for at true beboeren i huset på livet. Bevæbnet med kobenet, jagtede han beboeren både inde og uden for huset.

Ifølge beboeren mente den 44-årige af de havde et mellemværende, og det kunne være årsag til truslerne. 

Nærmere en forklaring, kom der ikke frem i retten. Den 44-årige havde givet samtykke til, at retssagen mod ham kunne køre, uden at han var til stede, og derfor afgav han slet ikke forklaring i retten.

Han har nu 14 dage til at beslutte, om han vil anke dommen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Kendt kok skal i retten: Her er tiltalen
Luk