Dansk mand mistænkes for drab på hustru i Frankrig

Bekendte blev ifølge anklagemyndighed opmærksom på dårlig lugt fra køleskab og fandt et lig.

En dansk mand er i Sydfrankrig mistænkt for at have dræbt sin hustru og forsøgt at skaffe sig af med liget i et køleskab.

Det oplyser anklagere ifølge nyhedsbureauet AFP.

Manden, der er 32 år, har tirsdag været stillet for en dommer og er blevet varetægtsfængslet.

Han blev anholdt tidligt søndag, efter at politiet havde overvåget hans bolig i byen Mandelieu-la-Napoule, som ligger tæt på Antibes. Det skriver den regionale avis Nice-Matin.

To bekendte skal have gjort politiet opmærksom på manden, efter at han havde bedt dem om at transportere et køleskab til en losseplads.

Den mistænkte dansker sagde til dem, at han havde dræbt en hund, men de to mænd fik åbnet fryseren og fandt ikke blot en hund, men også liget af en kvinde, siger anklagemyndigheden.

En obduktion søndag viste, at kvinden var blevet skudt.

- Ofret er ikke blevet formelt identificeret, men obduktionen tyder på, at det er den mistænktes kone, siger talsmænd for anklagemyndigheden. De understreger, at yderligere undersøgelser er ved at blive foretaget.

Det vides ikke, hvordan manden stiller sig til sigtelserne. Under en afhøring har manden ikke givet nogen forklaringer, oplyser anklagemyndigheden.

Politiet har fundet flere ladte våben, kokain og hash i den mistænktes hjem samt en død hundehvalp i en fryser.

Politiet siger, at der ved en mentalundersøgelse af den sigtede ikke er fundet tegn på, at han ikke kan stilles for retten. Den sigtede har tidligere været i myndigheders søgelys på grund af dyremishandling.

/ritzau/AFP

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.