Der er nyt muligt offer for overgreb i sag mod Brøndby-hooligan

En ung mand er under retssag mod hooligan gået til politiet og har fortalt om overgreb. Ny tiltale er rejst.

Retten i Glostrup tog 3. maj hul på en omfattende sag mod en 29-årig mand, der har været del af hooligangruppen Brøndbys Hårde Drenge (BHD). Han er tiltalt for en lang række anklager om blandt andet vold, trusler og voldtægt. Nu er endnu et muligt offer gået til politiet. (Arkivfoto). <i>Philip Davali/Ritzau Scanpix</i>

Retten i Glostrup tog 3. maj hul på en omfattende sag mod en 29-årig mand, der har været del af hooligangruppen Brøndbys Hårde Drenge (BHD). Han er tiltalt for en lang række anklager om blandt andet vold, trusler og voldtægt. Nu er endnu et muligt offer gået til politiet. (Arkivfoto). Philip Davali/Ritzau Scanpix

Mens Retten i Glostrup behandler en sag mod en 29-årig Brøndby-hooligan, der er tiltalt for en række overgreb, har et nyt muligt offer henvendt sig til politiet.

Og det har fået anklagemyndigheden til at rejse en ny tiltale i sagen, oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse tirsdag.

I forvejen var der 15 mulige ofre i sagen: 14 drenge og unge mænd samt en kvinde. Tre af drengene var under 15 år.

Ifølge politiet har det nye mulige offer fortalt, at han blandt andet er blevet udsat for forsøg på voldtægt af den 29-årige mand.

Derfor er der udarbejdet et tillægsanklageskrift i sagen, hvor det fremgår, at manden tiltaltes for vold, trusler, at have tvunget sig til andet seksuelt forhold end samleje samt voldtægtsforsøg.

- Der er grund til at anerkende det mod, den mulige forurettede har vist ved at komme til os.

- Skulle der sidde andre derude med lignende oplevelser, så vil jeg opfordre til, at man kontakter politiet, siger specialanklager Morten Frederiksen i politiets meddelelse.

Den 29-årige mand har været del af hooligangruppen Brøndbys Hårde Drenge (BHD). Han har blandt andet fortalt, at han har været med til at arrangere slåskampe i hooliganmiljøet.

Inden det nye mulige offer dukkede op, var der tale om 47 anklagepunkter, som går fra 2013 til 2021. Der er tale om anklager om vold, trusler og voldtægt. Flere af ofrene havde også tilknytning til hooliganmiljøet.

Den 29-årige nægter sig skyldig i alle anklagerne. Han har dog, hvad angår nogle af de mulige ofre i sagen, fortalt i retten, at de havde frivillige seksuelle forhold.

Retssagen begyndte 3. maj, og dommen ventes i juni. Anklageren går efter at få den 29-årige idømt forvaring. Hovedkonklusionerne viser, at den tiltalte har psykopatiske træk.

En del af retsmøderne i sagen foregår for lukkede døre, når de forurettede afgiver forklaring.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden