Dødsulykke med lastbil spærrer del af østjysk motorvej

Motorvej E45 er spærret nær Horsens i nordlig retning efter færdselsulykke. En mand er afgået ved døden.

Overhalingsforbud for lastbiler på motorveje <i>Henning Bagger/Ritzau Scanpix</i>

Overhalingsforbud for lastbiler på motorveje Henning Bagger/Ritzau Scanpix

En lastbilchauffør er afgået ved døden efter en ulykke på Østjyske Motorvej tirsdag morgen.

Det oplyser vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Rune Nielsen.

Lastbilchaufføren forulykkede, da han af uvisse årsager ramte en betonpille på en bro på motorvejen. Ifølge vagtchefen var lastbilen den eneste involverede i ulykken.

Ulykken fandt sted omkring klokken 05.00. Første melding gik på, at lastbilchaufføren var i kritisk tilstand. Men kort før klokken 9 oplyser politiet, at manden er afgået ved døden. De pårørende er underrettet.

Færdselsulykken skaber køer og forsinkelser for bilister, der kommer syd fra Horsens og skal nordpå mod Aarhus.

Som følge af ulykken er motorvejen spærret. Omkring klokken 09.00 er status, at der er spærret i retning mod Aarhus mellem afkørsel 58 Hedensted og 56B Horsens C. Det oplyser Vejdirektoratet på Twitter.

Al trafik ledes fra senest ved afkørsel 58 Hedensted. Motorvejen forventes genåbnet i løbet af formiddagen, er meldingen.

Der var på et tidspunkt også helt spærret i sydgående retning, men her er seneste melding, at der er et spor farbart, lyder det fra Sydøstjyllands Politi.

Ulykken blev anmeldt af en forbikørende klokken 05.00. Årsagen til ulykken kendes ikke. Politiet foretager tirsdag morgen undersøgelser på stedet.

Vagtchefen fortæller, at der ikke umiddelbart er meldinger om glat føre i området.

Den forulykkede lastbil ventes at blive liggende i nødsporet noget tid endnu, da det ikke umiddelbart er muligt at fjerne den.

Foruden den alvorlige ulykke har der været flere andre uheld på strækningen. Det fremgår af meldinger fra både politiet og Vejdirektoratet.

Vagtchef Rune Nielsen fortæller, at uheldene er opstået i en såkaldt "kiggekø", hvor folk, der har kørt i modsat retning af den alvorlige ulykke, er kørt sammen. Her er ingen kommet alvorligt tilskade.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.