Dommer fængsler endnu en mistænkt for drab i Silkeborg

En 33-årig mand, der fredag er blevet fængslet for et drab i Silkeborgs misbrugsmiljø, nægter sig skyldig.

Nordjyllands Politi søger en flugtbilist, som tidligt fredag morgen påkørte en ældre mand på cykel i Aalestrup. (Arkivfoto). <i>Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix</i>

Nordjyllands Politi søger en flugtbilist, som tidligt fredag morgen påkørte en ældre mand på cykel i Aalestrup. (Arkivfoto). Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Endnu en mand er blevet sat bag tremmer på en mistanke om at have taget del i drabet på en 54-årig mand, der blev fundet død i en lejlighed i Silkeborg i januar.

En dommer i Retten i Viborg har fredag formiddag varetægtsfængslet en 33-årig mand, som blev anholdt torsdag.

I forvejen sidder en 40-årig mand fængslet for drabet, og begges fængsling er sat til foreløbigt 31. august, hvor der skal tages stilling til forlængelse.

Tre andre har også siddet fængslet i sagen, men blev for nylig sat på fri fod.

Politiet har tidligere oplyst, at det mener, at drabet i lejligheden på Langelinie i Silkeborg var et opgør i misbrugsmiljøet. Den 54-årige blev dræbt med flere knivstik, og han fik halsen skåret over.

Politiet holder kortene tæt til kroppen i sagen, og fredagens retsmøde om fængsling foregik for lukkede døre. Dog kan anklager Christian Skov Poulsen oplyse, at den 33-årige - ligesom de andre mistænkte - nægter sig skyldig.

Den sigtede har ikke valgt at kære fængslingen til landsretten.

Anklageren vil ikke ud med, hvilken rolle den 33-årige skal have spillet i drabet, men han er ligesom de andre i sagen sigtet for drab.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden