Fartgrænse sættes ned på motorvej op til Roskilde Festival

Politiet er klar med kontrol ved Holbækmotorvejen lørdag, hvor farten skal ned på grund af Roskilde Festival.

Roskilde Festival åbner for de første gæster lørdag eftermiddag. Kører man i bil til festivalen, skal man være opmærksom på, at fartgrænsen sættes ned på Holbækmotorvejen. (Arkivfoto). <i>Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix</i>

Roskilde Festival åbner for de første gæster lørdag eftermiddag. Kører man i bil til festivalen, skal man være opmærksom på, at fartgrænsen sættes ned på Holbækmotorvejen. (Arkivfoto). Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Bilister skal trykke lidt lettere på speederen, hvis de lørdag begiver sig ud på Holbækmotorvejen.

For på grund af Roskilde Festival bliver fartgrænsen midlertidigt sat ned til 80 kilometer i timen. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

- Af hensyn til sikkerheden omkring Roskilde Festival, så bliver der indført midlertidig hastighedsbegrænsning fra i morgen tidlig på Holbækmotorvejen, skriver politiet på Twitter fredag eftermiddag.

Og kører man for hurtigt, kan man se frem til en bøde.

- Vi sætter farten ned til 80 kilometer i timen og kontrollerer med både ATK (politiets fotovogne, red.) og færdselspoliti, advarer politiet.

Roskilde Festival åbner for de første gæster lørdag, og så følger der opvarmningsdage, inden selve festivalpladsen åbner onsdag klokken 17.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.