Fiks finte: Mænd byttede plads i bilen - og fik hver en sigtelse

Politiet har haft travlt med narkorelaterede sager denne weekend

 <i>Foto: Bo Lehm</i>

Foto: Bo Lehm

THY:Natten til fredag kl. 01:50 stoppede en patrulje fra Midt- og Vestjyllands Politi en bil, der kom kørende ad Klitmøllervej ved Vangså.

Da bilen blev standset sad en 32-årig mand fra Thisted bag rattet. Men da bilen var bragt til standsning, fulgte han en pludselig indskydelse og valgte at bytte plads med sin 33-årige kammerat på passagersædet.

Hvis finten skulle forhindre, at politiet opdagede, at den 32-årige havde ført bilen, mens han var påvirket af stoffer og alkohol, så virkede det ikke - han fik sin sigtelse alligevel.

Til gengæld resulterede manøvren i, at hans 33-årige kammerat, der også kommer fra Thisted, ligeledes kunne tage en sigtelse med hjem for kørsel i spiritus- og narkopåvirket tilstand.

Det var dog langt fra den eneste episode, hvor politiet i weekenden måtte slå til overfor narkorelateret kriminalitet.

Allerede fredag eftermiddag kl. 16:10 blev en bilist stoppet på Kai Lindbergs Gade i Hanstholm. Bilisten viste sig at være en 27-årig mand fra Thisted Kommune, som var påvirket af euforiserende stoffer.

I tilgift havde den 27-årige intet kørekort, og derfor blev bilens ejer, en 28-årig kvinde fra Thisted Kommune, sigtet for at have overladt bilen til ham.

Fredag aften kl. 21:29 visiterede politiet en 30-årig mand ved Plantagehuset i Thisted. Manden blev fundet i besiddelse af otte gram hash, og fik en sigtelse herfor.

Lidt senere samme aften kl. 00:02 traf politiet en 17-årig dreng på Refsvej. Han viste sig at være i besiddelse af 1,9 gram hash, og blev sigtet for det.

Søndag eftermiddag stoppede politiet en bil på Gl. Aalborgvej. Den blev ført af en 32-årig mand fra Nykøbing, og han var påvirket af euforiserende stoffer.

Endelig foretog politiet en ransagning på en adresse på Skippergade i Øsløs kl. 00:01 natten til søndag.

Husets beboer, en 56-årig mand, blev fundet i besiddelse af 77 gram amfetamin og 104 gram hash.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden