Mand fængslet for at ville dræbe 19-årig kvinde

Politiet vil ikke ud med detaljer efter anholdelse for drabsforsøg i Vejen. Manden nægter sig skyldig.

En 22-årig mand er ved Retten i Esbjerg blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for drabsforsøg på en 19-årig kvinde. Han skal blandt andet have taget kvælertag på hende, så hun besvimede, og bidt hende flere gange. Han nægter sig skyldig. (Arkivfoto). <i>John Randeris/Ritzau Scanpix</i>

En 22-årig mand er ved Retten i Esbjerg blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for drabsforsøg på en 19-årig kvinde. Han skal blandt andet have taget kvælertag på hende, så hun besvimede, og bidt hende flere gange. Han nægter sig skyldig. (Arkivfoto). John Randeris/Ritzau Scanpix

En 22-årig mand fra Kolding forsøgte tirsdag eftermiddag ifølge politiets sigtelse at dræbe en 19-årig kvinde.

Onsdag blev han fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Esbjerg og varetægtsfængslet i fire uger. Han nægter sig skyldig, men kærede ikke kendelsen til landsretten, oplyser politiet på Twitter.

Politiet vil ikke oplyse noget nærmere om sagen, herunder hvordan det påståede drabsforsøg foregik. Politiet har heller ikke oplyst, hvorvidt der var en relation mellem manden og kvinden.

Politiet oplyser kun, at drabsforsøget skal være sket i Vejen, og at den 22-årige mand blev anholdt i Vejen tirsdag aften.

Ifølge JydskeVestkysten, der var til stede ved grundlovsforhøret, skal manden ifølge sigtelsen på en adresse i Nørregade mellem klokken 14 og 18.40 have udsat kvinden for langvarig mishandling.

Blandt andet skal han have holdt en kniv mod hendes hals og taget kvælertag på hende flere gange - den ene gang så hun besvimede. Desuden skal han have slået hendes hoved ind i en væg og bidt hende flere gange.

Da sigtelsen var læst op blev dørene til retsmødet lukket. Det vil med andre ord sige, at den sigtedes forklaring og politiets foreløbige efterforskningsmateriale foreløbig holdes skjult for offentligheden.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden