Mistænkt for drab på tidligere rocker i Sydhavnen er fængslet

En 31-årig mand er død, og en 35-årig mand var i livsfare efter et knivstikkeri i Sydhavnen onsdag aften.

Københavns Politi har torsdag aften anholdt en mand, der er mistænkt for drab og drabsforsøg. (Arkivfoto). <i>Henning Bagger/Ritzau Scanpix</i>

Københavns Politi har torsdag aften anholdt en mand, der er mistænkt for drab og drabsforsøg. (Arkivfoto). Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Den mistænkte i en sag om drab og et drabsforsøg begået i Sydhavnen i København onsdag er fredag blevet varetægtsfængslet.

Det skriver Københavns Politi på Twitter.

I et lukket grundlovsforhør i Retten på Frederiksberg har en dommer besluttet at fængsle den mistænkte 33-årige mand i 27 dage.

Forbrydelsen skete onsdag aften på Peter Sabroesgade i Sydhavnen. En 31-årig mand døde af flere knivstik, og ved episoden blev også en 35-årig mand ramt af knivstik. Sidstnævnte overlevede.

I retsmødet nægtede den sigtede sig skyldig. Han havde selv fået et stiksår i nakken, rapporterer eb.dk og dr.dk.

Offeret i sagen er ifølge Ekstra Bladet tidligere medlem af Hells Angels.

Et vidne havde filmet hændelsen, og politiet fik adgang til videoen.

Ifølge politiet kom de tre mænd op at skændes på et nærliggende værtshus. Hvad der helt præcis foregik på værtshuset, har politiet endnu ikke slået fast.

- Vi ved i hvert fald, at både de forurettede og den formodede gerningsmand har været der, men hvad der er foregået, og hvorfor det er endt med knivstikkeri, ved vi ikke, fortalte politiets vagtchef Leif Hansen onsdag aften.

Gerningsmanden forsvandt efter knivstikkeriet i retning mod Sjælør Station.

På grund af videoen havde politiet et godt signalement af den 33-årige mistænkte, som blev offentliggjort.

Torsdag formiddag opfordrede politiet ham til at melde sig selv.

Da han stadig ikke havde meldt sig selv til politiet torsdag eftermiddag, valgte politiet at efterlyse ham med navn og billede. Ved 22-tiden blev han anholdt.

På Twitter takker politiet for offentlighedens hjælp i sagen. Fredag har man i det relevante område kunnet se politiets hundepatruljer. Politiet ønsker ikke at oplyse, om gerningsvåbnet, en brødkniv, er fundet.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden