Otte anholdt efter knivstikkeri i Vollsmose

To personer kom til skade i forbindelse med et knivstikkeri i Vollsmose natten til onsdag. Otte er anholdt.

Fyns Politi har været massivt til stede i Vollsmose natten til onsdag efter et knivstikkeri. (Arkivfoto) <i>Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix</i>

Fyns Politi har været massivt til stede i Vollsmose natten til onsdag efter et knivstikkeri. (Arkivfoto) Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Fyns Politi har natten til onsdag anholdt otte personer i forbindelse med et knivstikkeri i Vollsmose.

De bliver alle fremstillet i grundlovsforhør onsdag eftermiddag i Retten i Odense. De er sigtet for drabsforsøg og for grov vold, oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Anklagemyndigheden vil bede dommeren om at lukke dørene til retsmødet, så offentligheden ikke får yderligere kendskab til sagens detaljer. Det sker af hensyn til politiets efterforskning, og Fyns Politi vil derfor på nuværende tidspunkt ikke oplyse yderligere om sagen.

To personer blev stukket med kniv. En person kom alvorligt til skade og blev indlagt på sygehuset, mens den anden kom lettere til skade og ligeledes blev bragt til behandling på sygehuset, oplyser politiet.

Politiet fik 01.15 natten til onsdag en melding om en hændelse i krydset Vollsmose Alle og Kertemindevejen.

Her havde en bil tilsyneladende forsætligt påkørt en person, som efterfølgende blev overfaldet og stukket med kniv. Vedkommende er lettere tilskadekommen. Den pågældende person er ifølge B.T. tiltalt i en anden sag om et groft overfald på en pædagogmedhjælper.

Samtidig blev en anden person på stedet - vedkommende som er indlagt - også overfaldet og stukket med kniv.

Tidligere onsdag morgen oplyste Fyns Politi på Twitter, at man havde spærret Østre Ringvej i udkanten af Odense mellem Niels Bohrs Alle og Nyborgvej. Det skete på grund af efterforskning af et muligt stenkast, som tilsyneladende hænger sammen med knivstikkeriet.

Forud for knivstikkeriet var politiet blevet gjort opmærksom på det mulige stenkast mod en bil. Det tyder ifølge Fyns Politi på, at bilen var indblandet i det efterfølgende knivstikkeri.

På grund af nattens hændelser har politiet været massivt til stede i Vollsmose og ved Odense Universitetshospital natten igennem. Politiet afspærrede ligeledes Østre Ringvej mellem Niels Bohrs Alle og Nyborgvej fra klokken 6 til 7 onsdag morgen.

Fyns Politi oplyser, at man onsdag vil være massivt til stede i Vollsmose samt andre steder i byen.

I forlængelse af episoden har Fyns Politi indført en visitationszone i Vollsmose og dele af Korsløkkeparken. Det betyder, at retsplejelovens regler om kropsvisitation og ransagning af køretøjer sættes midlertidigt ud af kraft.

Inden for zonen kan politiet frit kropsvisitere alle og ransage alle køretøjer.

Visitationszonen er gældende frem til 21. juni klokken 14.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.