Politi efterlyser drabsmistænkt med navn og foto

33-årige Phillip Denié Dahl Petersen betragtes som farlig. Han er mistænkt for drab og drabsforsøg.

Da en mistænkt for drab og drabsforsøg ikke har meldt sig selv til politiet, efterlyses han nu med navn og foto af Københavns Politi.

Den mistænkte er 33-årige Phillip Denié Dahl Petersen. Han betragtes som farlig, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Manden er efterlyst i forbindelse med et knivstikkeri i Sydhavnen i København onsdag aften.

En 31-årig mand er død af sine kvæstelser, efter at han blev stukket ned. En 35-årig mand blev også ramt af knivstik og var i en periode i livsfare. Hans tilstand beskrives som stabil.

Politiet kom hurtigt i besiddelse af en video af hændelsen, som blev filmet af et vidne.

Derfor havde efterforskerne et godt signalement af gerningsmanden, som efter knivstikkeriet forsvandt i retning mod Sjælør Station, som ligger et par hundrede meter nede ad P. Knudsens Gade fra Sydvest Bodega.

Det var på bodegaen, at de tre mænd oprindeligt kom op at skændes.

Torsdag formiddag opfordrede Københavns Politi den mistænkte om at melde sig selv. Det er dog ikke sket, og derfor bliver Phillip Denié Dahl Petersen efterlyst.

- Vi havde håbet, at den formodede gerningsmand havde meldt sig selv, men det har ikke været tilfældet, udtaler politikommissær Robert Jensen i en pressemeddelelse.

- Nu beder vi offentligheden om hjælp, og jeg vil gerne understrege, at man hurtigst muligt skal kontakte politiet, hvis man ser den efterlyste, og ikke selv tage kontakt til ham, siger han.

Den mistænkte mand er muligvis også selv blevet stukket med en kniv eller anden skarp genstand.

Han beskrives som 175 centimeter høj, almindelig af bygning og med kort hår. På venstre håndryg har han en tatovering af en kæde med kors eller vægt. Tatoveringen trækker op på venstre overarm.

Han var på gerningstidspunktet iført en mørkeblå hættetrøje og sorte bukser.

Hvis man ser ham, skal man ringe på 112, lyder det fra Københavns Politi.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden