Politi er uden klar viden om forsvundne Omras opholdssted

Politiet kan ikke kaste lys over, om Omra er bortført, forsvundet frivilligt eller i værste fald slået ihjel.

Københavns Politi beder endnu engang offentligheden om hjælp i forbindelse med den forsvundne 13-årige pige Omra Khanwali.

Politiet har "ingen klare indikationer på, hvor Omra befinder sig", lyder det tirsdag i en pressemeddelelse.

Pigen er ikke set siden fredag morgen, hvor hun gik fra sit hjem i Woltersgade til Skolen på Amagerbro, der ligger få hundrede meter væk. Kort før klokken 08 fredag gik hun afsted med sin søster. Søsteren løb i forvejen, og Omra dukkede aldrig op.

Ekstra Bladet skrev mandag, at Omra Khanwali havde sit pas med i skolen. Det havde hun ifølge en bror, som avisen har talt med, altid.

Ritzau har spurgt Københavns Politi om, hvorvidt man kan kaste yderligere lys over den påstand. Men meldingen fra politiet er indtil videre, at det kan man ikke.

Politiet kan heller ikke kaste lys over, hvorvidt man formoder, om Omra Khanwali er blevet bortført, forsvundet frivilligt eller i værste fald slået ihjel.

Politiet henviser til en pressemeddelelse udsendt tirsdag formiddag. Her opfordrer vicepolitiinspektør Brian Belling personer, som måtte vide noget, til at melde sig.

- Alle oplysninger om Omras færden kan potentielt være afgørende for efterforskningen. Måske sidder der personer med en viden, som de ikke finder vigtig, men oftest viser det sig, at mange forskellige informationer giver et bedre billede af, hvad der er sket, siger Brian Belling.

Den 13-årige pige beskrives som værende 160-165 centimeter høj. Hun er mørk i huden og har langt brunt hår. Da hun forsvandt, bar hun sandsynligvis på en sort skuldertaske.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.