Politiet anholder ung mand for hoteldrab og knivoverfald

Københavns Politi har anholdt en 20-årig for drabet på en 28-årig mand, der mandag døde af sine kvæstelser.

En 20-årig mand fremstilles onsdag klokken 13 for Dommervagten i Københavns Byret. Han er sigtet for at have dræbt en 28-årig mand og overfaldet en 25-årig med kniv. (Arkivfoto). <i>Philip Davali/Ritzau Scanpix</i>

En 20-årig mand fremstilles onsdag klokken 13 for Dommervagten i Københavns Byret. Han er sigtet for at have dræbt en 28-årig mand og overfaldet en 25-årig med kniv. (Arkivfoto). Philip Davali/Ritzau Scanpix

En 20-årig mand er tirsdag aften blevet anholdt og sigtet for drabet på en 28-årig mand, der døde mandag efter grov vold på et hotel i København.

Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Søndag omkring klokken 13 fik politiet en anmeldelse om, at den 28-årige mand var bragt på hospitalet i kritisk tilstand. Anmeldelsen gik på, at han havde været udsat for grov vold.

Politiet fandt frem til, at volden var foregået på et hotelværelse i Strandgade på Christianshavn i København. Mandag aften døde den 28-årige af sine skader.

Ud over sigtelsen om drab er den unge mand også sigtet for særlig grov vold. Politiet mener, at han efter overfaldet på hotelværelset med kniv har stukket en 25-årig mand i Silkegade i København.

Han blev fundet alvorligt såret søndag aften.

- Tirsdag aften kunne vi anholde en 20-årig mand, som vi anser for at være gerningsmanden i begge sager, siger politikommissær Kenneth Jensen fra afdelingen for personfarlig kriminalitet.

Den 25-årige mand er uden for livsfare.

De to gerningssteder - Strandgade og Silkegade - er et par kilometer fra hinanden.

Politiet vil ikke fortælle, om der er en relation mellem de forurettede og den sigtede, eller hvad vurderingen af motivet er.

Den 20-årige forventes fremstillet i grundlovsforhør onsdag omkring klokken 13, fortæller politiet.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.