Politiet efter seksuelt overgreb mod 11-årig: Ring hellere en gang for meget end en for lidt

11-årig dreng overfaldet to gange med en måneds mellemrum på sti af yngre mand på løbehjul

Det 11-årige offer opholdt sig på stien mellem Hohøje og Smedevej i Hobro, da den ukendte gerningsmand kom kørende på et elektrisk løbehjul. <i>Arkivfoto</i>

Det 11-årige offer opholdt sig på stien mellem Hohøje og Smedevej i Hobro, da den ukendte gerningsmand kom kørende på et elektrisk løbehjul. Arkivfoto

Opdatering fredag: Politiet har afhørt en mistænkt i sagen - læs mere her.

HOBRO:  To gange med en måneds mellemrum udsatte en indtil videre ukendt gerningsmand en 11-årig dreng for seksuelle overgreb i Hobro.

Nu efterlyser Nordjyllands Politi vidner, der kan hjælpe med at opklare forbrydelserne, der fandt sted 15. november og igen 15. december.

Ifølge Nordjyllands Politi skete det første forhold tirsdag eftermiddag 15. november kl. cirka 16.00. Her befandt det 11-årige offer sig på stien mellem Hohøje og Smedevej i Hobro, da den ukendte gerningsmand på et elektrisk løbehjul kom kørende ad stien fra sydlig retning. I den forbindelse skete der et seksuelt overgreb.

En måned senere var den gal igen; 15. december kl. cirka 14.30 befandt offeret sig på samme sti, og da gerningsmanden ankom til stedet, fik han lokket sit 11-årige offer hen til Hobro Boligforening, der ligger i nærheden. Også her skete der ifølge politiet et seksuelt overgreb.

Trods intens efterforskning mangler der fortsat et gennembrud i sagen, og derfor beder politiet nu offentligheden om hjælp til at identificere den mistænkte i sagen, oplyser efterforskningsleder og politikommissær Carsten Straszek.

Carsten Straszek, Nordjyllands Politi. <i>Arkivfoto: Peter Broen</i>

Carsten Straszek, Nordjyllands Politi. Arkivfoto: Peter Broen

Han håber, at efterlysningen vil føre til nye oplysninger, der kan føre til et gennembrud i efterforskningen.

- Det er en dybt alvorlig sag med grove seksuelle overgreb på et 11-årigt offer, så vi vil gerne opfordre alle borgere, der måtte have set noget eller have oplysninger, der kan bidrage til sagens opklaring, om straks at rette henvendelse til os på telefon 114, siger Carsten Straszek.- Vi skal have pågældendes identitet klarlagt, så vi kan få ham anholdt og afhørt til sagen og stillet til regnskab for sine handlinger, hvis der er grundlag for det, pointerer politikommissæren, som håber på henvendelser på telefon 114.

- Ring hellere til os en gang for meget end en gang for lidt, siger politikommissæren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.