Politiet efterlyser formodet knivstikker med navn og billede

Politi offentliggør navn og billede på formodet gerningsmand bag knivstikkeri i Hobro som led i eftersøgning.

Nordjyllands Politi udsender dette billede af den efterlyste mand Ali Mohammad Ali. <i>Nordjyllands Politi/Free</i>

Nordjyllands Politi udsender dette billede af den efterlyste mand Ali Mohammad Ali. Nordjyllands Politi/Free

Nordjyllands Politi leder lørdag efter gerningsmanden til et knivstikkeri, hvor en 37-årig mand blev alvorligt såret fredag aften i Hobro.

Derfor efterlyser ordensmagten nu den formodede gerningsmand ved at offentliggøre hans navn samt et foto af ham. Der er tale om Ali Mohammad Ali, der er 40 år og syrisk af afstamning.

- Det er ikke lykkedes for os at komme i kontakt med ham. Derfor ser vi os nødsaget til at gå mere offensivt ud, siger Anders Uhrskov, vicepolitiinspektør i Nordjyllands Politi.

Den formodede gerningsmand har fast bopæl i området omkring Hobro. Nordjyllands Politi opfordrer alle med kendskab til ham til at kontakte politiet.

Sagen efterforskes som drabsforsøg. Og netop graden af alvorlighed får politiet til at gå til næste efterforskningsskrift.

- Vi har at gøre med en forurettet, som er kommet alvorligt til skade og hans tilstand er yderst kritisk i øjeblikket. Det er en af årsagerne til, at vi foretager de skridt, vi gør, siger Anders Uhrskov.

Tidligere lørdag opfordrede politiet den formodede gerningsmand til selv at melde sig. Allerede her lød det, at man ville offentliggøre identitet, hvis ikke det skete.

Ser man Ali Mohammad Ali, skal man ikke selv forsøge at tage kontakt til ham, men straks ringe til politiet på 114 eller 112. Det oplyser Nordjyllands Politi.

Knivstikkeriet fandt sted på en adresse på Randersvej i Hobro. Da politiet ankom til adressen blev der ydet førstehjælp på den 37-årige mand. Han blev omkring 20 minutter senere fløjet med helikopter til behandling på Aarhus Universitetshospital i Skejby, oplyser Anders Uhrskov.

Den 37-årige er nu i yderst kritisk tilstand.

Politiets foreløbige arbejde viser, at offer og formodet gerningsmand har en relation.

Af hensyn til efterforskningen kan politiet dog ikke udtale sig om yderligere detaljer.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden