Bombetrussel i Svendborg: Stort brag og røgsky

Politi undersøger torsdag en bombetrussel på Ryttervej i Svendborg og er massivt til stede. Der er hørt brag.

Fyns Politi er torsdag massivt til stede i Svendborg efter en bombetrussel. (Arkivfoto). <i>Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix</i>

Fyns Politi er torsdag massivt til stede i Svendborg efter en bombetrussel. (Arkivfoto). Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Der er torsdag eftermiddag blevet hørt et stort brag, og en røgsky stiger mod himlen fra den parkeringsplads, hvor politiet det meste af torsdagen har været i Svendborg efter en bombetrussel.

Det skriver det regionale medie fyens.dk.

- Der lyder fortsat flere brag, lyder det fra avisens reportere.

Fyns Politi afviser at kommentere oplysningerne over for Ritzau.

Politiet er torsdag eftermiddag fortsat massivt til stede på Ryttervej i Svendborg.

Torsdag morgen rykkede politiet ud, da en person har fremsat en bombetrussel på en større parkeringsplads i området. Kort efter ankom politiets bomberyddere.

Flere medier beretter, at bomberyddere har sat to fjernstyrede bomberydningsrobotter - populært kendt som rullemarie - ind.

Desuden er mindst tre droner sat i luften over området, skriver Fyens Stiftstidende.

Politiets tungt bevæbnede aktionsstyrke er også på stedet. Ligesom flere redningskøretøjer også er på stedet.

Klokken 10.53 meldte politiet på Twitter, at man havde valgt at udvide afspærringen i området. Klokken 11.29 lød det så, at man havde evakueret den nærliggende sportshal - SG Hallen - for at sikre ro i området.

Alle tog mellem Stenstrup og Svendborg blev aflyst som følge af indsatsen, skrev Arriva i en trafikmelding torsdag morgen. Fra torsdag klokken 16.15 genoptages togdriften, oplyser politiet. Dog uden stop ved Svendborg Vest.

I området omkring Ryttervej ligger flere virksomheder og en erhvervsskole. Men politiet skriver, at der ikke er tale om trusler mod nogen af dem.

I det hele taget undersøger politiet ikke bygninger. Det skrev politiet i et opslag på Twitter klokken 9.22.

Fyens Stiftstidende skriver, at der er stor politiaktivitet i området omkring et kollegie, der ligger på Ryttervej. Her skulle politiet også have finskytter på taget.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.