Politiet holder pressemøde klokken 20.45 om Fields-skyderi

Flere er ramt af skud i Field's, og en person er anholdt. Politiet holder pressemøde klokken 20.45.

Indkøbscenteret Fields i Ørested, søndag den 3. juli 2022. Der er afgivet skud i Shoppingcenteret Fields og flere personer er ramt, ifølge Københavns Politi. <i>Claus Bech/Ritzau Scanpix</i>

Indkøbscenteret Fields i Ørested, søndag den 3. juli 2022. Der er afgivet skud i Shoppingcenteret Fields og flere personer er ramt, ifølge Københavns Politi. Claus Bech/Ritzau Scanpix

Klokken 20.45 søndag aften vil Københavns Politi afholde et pressemøde om søndagens skyderi i storcenteret Field's. Det oplyser politikredsen på Twitter.

- På baggrund af hændelsen i Fields indkalder Københavns Politi til en pressebriefing kl. 20.45 på Politigården, Otto Mønsteds Gade.

- Til stede vil være chefpolitiinspektør Søren Thomassen, skriver Københavns Politi på Twitter.

Tidligere søndag oplyste Københavns Politi, at der var blevet afgivet flere skud i storcenteret, og at flere var blevet ramt.

Københavns Politi har søndag aften også oplyst, at én person er anholdt i forbindelse med episoden.

Det har ikke været muligt at få bekræftet præcist, hvad der er foregået i Field's.

Københavns Politi oplyser, at politiet klokken 17.36 modtog flere anmeldelser om skyderi i Field's på Amager i København. Herefter blev patruljevogne sendt til stedet.

- En mistænkt gerningsmand blev kort tid efter anholdt på stedet, oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Søndag aften beder Københavns Politi om, at hvis man befinder sig inde i Fields, skal man blive, hvor man er og afvente, at politiet kommer frem til en.

Samtidig beder politiet om, at hvis man har optagelser eller har set noget med relation til skyderier, så skal man kontakte politiet enten ved Fields eller ved at ringe 1-1-4.

Rigshospitalet har tidligere søndag aften fortalt DR, at hospitalet behandler tre personer for skader i forbindelse med episoden.

Omkring klokken 20 oplyser en pressemedarbejder ved Rigshospitalet til B.T., at det er tale om "mere end tre"

- Mere kan jeg ikke sige, fortæller pressemedarbejderen til B.T.

Som følge af hændelsen i Field's, der er et af Danmarks største storcentre, har Kongehuset har aflyst en reception i Sønderborg i forbindelse med Tour de France.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.