Politiet mener at have fundet ligdele af Mia Skadhauge Stevn

Ligdele, der er fundet i Dronninglund Storskov, stammer fra den savnede Mia Skadhauge Stevn, mener politiet.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Politiet har sent torsdag eftermiddag fundet dele af et lig i Dronninglund Storskov, og politiet mener, at der er tale om den savnede Mia Skadhauge Stevn.

Det oplyser efterforskningsleder Frank Olsen på et pressemøde.

Fundet af ligdelene kommer efter flere dages intens eftersøgning af den 22-årige kvinde, som sidst blev set på videoovervågning, da hun steg ind i en mørk bil søndag morgen klokken 06.09 på Vesterbro i Aalborg.

Men nu mener politiet altså at have fundet dele af hendes lig.

- Vi afventer stadig en række tekniske og retsmedicinske undersøgelser, der skal fastslå dødsårsagen, siger Frank Olsen, vicepolitiinspektør i Nordjyllands Politi.

Derfor kan han heller ikke sige noget om, hvornår Mia Skadhauge Stevn er blevet dræbt.

På pressemødet takker han borgerne for den store hjælp, politiet har fået i sagen. Samtidig understreger han, at politiet stadig har brug for hjælp fra vidner.

Det drejer sig om personer, der har været omkring Sulsted Kirkevej i tidsrummet 06.30 til 07.30 søndag morgen. Her er der fundet spor af Mia Skadhauge Stevn.

- Vi vil også gerne høre fra folk, som har været i Dronninglund Storskov natten mellem mandag og tirsdag, siger Frank Olsen.

I en pressemeddelelse torsdag aften skriver Nordjyllands Politi desuden, at man særligt efterlyser oplysninger fra offentligheden om en sort Golf 2.0 TDI fra 2015, der kører på papegøjeplader (nummerplader, der både er gule og hvide, red.)

- Det er vores håb, at der er nogle borgere, der har set den i et af disse områder - det kunne for eksempel være en morgenløber eller en på en tur på sin mountainbike, udtaler Frank Olsen i pressemeddelelsen.

Han vil af hensyn til efterforskningen ikke komme ind på, hvilke spor af Mia, man har fundet ved Sulsted Kirkevej.

Han oplyser, at politiet vil arbejde i Dronninglund Storskov natten til fredag og fredag.

I forbindelse med eftersøgningen af den 22-årige kvinde bad politiet alle med videoovervågning i Aalborg-området om at sikre optagelserne og aflevere dem til politiet.

Målet var at finde den mørke bil.

Det lykkedes, og onsdag blev to mænd anholdt og sigtet for at have dræbt Mia Skadhauge Stevn.

De blev begge fremstillet i grundlovsforhør torsdag formiddag. Den ene blev fængslet, mens den anden blev løsladt, da de torsdag blev fremstillet i grundlovsforhør.

Imens fortsatte politiet efterforskningen. De to sigtedes bopæle i Flauenskjold og Østervrå og et sommerhus i Saltum er gået igennem med en tættekam, og man har arbejdet intenst på at kortlægge de to mænds færden.

Det var netop denne kortlægning, der førte til, at politiet fandt spor fra Mia ved Sulsted Kirkevej, og flere andre spor som førte efterforskerne til Dronninglund Storskov, hvor man fandt ligdelene.

På Facebook har Mia Skadhauges mor delt et opslag, hvor hun takker for folks tanker.

- Mange tak for alle jeres tanker og hilsner men vi frabeder os blomster og lignende lige nu, lyder det i opslaget, som den 22-årige kvindes mor har delt på Facebook efter politiets doorstep torsdag aften.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.