Politiet sælger ud af vanvidsbilisters biler - her kan du købe dem

Der er måske en mulighed for at lave et godt køb, når politiet sælger ud af biler, de har konfiskeret fra vanvidsbilister

Nordjyllands Politi sælger konfiskerede biler på auktionssiden Lauritz.com. <i>Foto: Martin Damgård</i>

Nordjyllands Politi sælger konfiskerede biler på auktionssiden Lauritz.com. Foto: Martin Damgård

NORDJYLLAND:Er du på udkig efter en brugt bil, så har Nordjyllands Politi måske et godt tilbud til dig. 

På auktionssiden Lauritz.com har politiet lige nu fire biler til salg, som man kan byde på. Og det er altså ikke gamle, udtjente patruljevogne der har kørt nok kilometer til at nå adskillige gange rundt om jorden.

Det er nemlig almindelige personbiler, som politiet har konfiskeret - hovedsageligt fra bilister, der har kørt vanvidskørsel.

- Når vi konfiskerer en bil, så bliver der lavet en vurdering af bilens værdi, og enten bliver den så sat til salg på Laurtiz.com, eller så bliver den skrottet, fortæller politikommissær Jess Falberg fra færdselsafdelingen hos Nordjyllands Politi.

Og der er lige nu noget for ethvert temperament. Der er f.eks. en VW Golf med 310 hk på auktion, men det er også muligt at få hammerslag på en Hyundai i10.

Nogle af bilerne - blandt andet den hidsige VW Golf - kræver dog, at der først bliver betalt afgift. Det er typisk, når politiet har konfiskeret en bil på udenlandske nummerplader, fortæller Jess Falberg.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.